#Pannazdzieckiem nieaktywny 5 listopada 2018r. o 19:34
A ja tam tradycyjnie po Polsku :
Miłość eliminuje puste Serce , a fizyczność przemija . Serce wypełnione Miłością przetrwa każdy zawał :D Umysł połączony z Drugim Umysłem nie da się zwariować . Marzenie i pragnienie ... to nasza rzeczywistość ... ale piękno pozostaje i ... nadzieja ... :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 5 listopada 2018r. o 20:00
Milo znowu Cię widzieć Niewiasto :) . Mam dzisiaj fazę na Grzeszczakównę . Gdyby nie Ty nie miał bym pojęcia o chazarach . Jeszcze raz dziękuję :)
Ja pamiętam :)
Dopisane 05.11.2018r. o godz. 20:00:
Virgo napisał(a):
Dobry wieczór, pozdrawiam Wszystkich melomanów :)
Nie do końca rozumiem przekaz , chyba bardziej wolę :
... chociaż chyba to to samo w różnych kulturach . Wędrowcy jednoczą wokół siebie Ludzi ... o ile dobrze to rozumiem . Skoryguj proszę Virgo :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
#Pannazdzieckiem nieaktywny 6 listopada 2018r. o 23:10
Droga Kc :) Muzyka łagodzi obyczaje , a o gustach nie należy dyskutować , aczkolwiek Pani przypomina mi osobiście Sigourney Weaver na Nostromo , chociaż już w Avatarze była zdecydowanie piękniejsza :)
Ja tam tradycyjnie po polsku , chociaż w tym przypadku to tylko język :D
Dobranoc :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.