Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Reaktywacja lotniska w Krzywej??

~ niezalogowany
20 września 2012r. o 8:33
Batman ma misje w Albanii wiec to nie on :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~andriej niezalogowany
21 września 2012r. o 0:37
A kiedy wróci? ;p
~G.l. niezalogowany
28 września 2012r. o 10:53
Nigdy, tam mu więcej zapłacili...
~zim niezalogowany
16 października 2012r. o 13:43
Czasem coś widać, jak leci w tamtym kierunku. Coś nowego tam się dzieje? Czy wogóle się coś dzieje?
~andriej niezalogowany
21 października 2012r. o 19:06
Dzisiaj widziałem przez lornetkę 2 paralotnie, jakiś śmigłowiec, bo to nie pasowało na wiatrakowca, i samolot, może coś jeszcze ale tylko tyle widziałem.
~Mirek Golf III niezalogowany
21 października 2012r. o 22:33
Ja też dziś widziałem dwie paralotnie ale to z niemiec bo stało BMW i AUDI na niemieckich tablicach
~andriej niezalogowany
22 października 2012r. o 14:03
Jedna poleciała na południowy zachód koło 18, i nie wracała. Niemcy by się tu zjeżdzali? Na pewno u siebie mieliby lepsze i bliżej, ale jak chcą to niech przybywają. Ciekawe czy jakieś zakończenie sezonu będzie, czy bedą latac cały rok? ; ) Taki lot, to musi byc fajne przeżycie... jak się przeżyje haha
~kalamanu niezalogowany
22 października 2012r. o 16:57
Oj fajne fajne, a zresztą ... www.sztukalatania.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza