Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Reaktywacja lotniska w Krzywej??

~andriej niezalogowany
22 października 2012r. o 17:10
To tam i szkoła paralotniowa działa? fajna sprawa : ) Ktoś robił u nich kurs, czy latał w tandemie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
22 października 2012r. o 21:07
Fajne jest to że niedługo na sąsiednim pasie (od Strabaga) powstanie zakład pracy ,a Niemcy naprzeciwko tez nie podziwiali walorów krajoznawczych ... Będzie praca dla ludzi. Właściciel nie wydał paru milionów złotych za grunt, żeby ktoś mógł sobie hobbystycznie w weekend polatać
~FP niezalogowany
22 października 2012r. o 21:25
Tak rzeczywiście jest szkoła i można przelecieć się w tandemie :) i chyba od tego większość zaczyna, bo po takim locie w tandemie chce się zacząć latać samemu :) Ja jestem przykładem, po pierwszym locie zapoznawczym od razu zdecydowałam się na szkolenie:) SERDECZNIE POLECAM !!!
~andriej niezalogowany
23 października 2012r. o 2:49
Wiadomo, że ta częśc która jest pod lotnisko pozostanie, co z resztą zobaczymy.
kiedy można tam spotkać jakichś paralotniarzy np.?
FP masz już ukończony kurs i ŚK?
~andriej niezalogowany
23 października 2012r. o 2:50
Wiadomo, że ta częśc która jest pod lotnisko pozostanie, co z resztą zobaczymy.
kiedy można tam spotkać jakichś paralotniarzy np.?
FP masz już ukończony kurs i ŚK?
~FP niezalogowany
23 października 2012r. o 12:18
Kursy mam ukończone, dostałam zaświadczenie, teraz tylko egzamin przede mną :) z tego co wiem, to z Bolesławca szkoliło się już kilka osób:) a kiedy mozna spotkać tam paralotniarzy?napewno nie jak pada ;) poza tym jak chcesz się dowiedzieć kiedy coś działają tam paralotniarze to wystarczy zadzwonic do instruktora :)
~xxx niezalogowany
23 października 2012r. o 21:04
ale tam nie ma żadnego lotniska. Jest lądowisko i to z czasowym i warunkowym pozwoleniem na użytkowanie
~ niezalogowany
23 października 2012r. o 21:10
~xxx napisał(a): ale tam nie ma żadnego lotniska. Jest lądowisko i to z czasowym i warunkowym pozwoleniem na użytkowanie

lotnisko jest od kilkunastu lat w rękach prywatnych i jest zarejstrowane jako LOTNISKO jakby kto pytał . Też tam latam tzn ucze sie... polecam sztukalatania.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza