Teraz to jezt syf kila i mogila sami wazeliniarze... jadzka rajtuz i reszta gamoni patrzy jak ludzi podpierdzielic nie polecam tego zakladu ... kiedys mialem super opinie teraz moge smialo powiedziec ze dobrze maja dupowlazy i oni sa najlepsi pomimo tego ze gowno robia
Hahaha taka jest prawda,że najwięcej żalą się Ci co wielkie "G"potrafią. France wszędzie się znajdą ale tak się nie rozpędzaj z tymi ksywami podpierdalaczy bo nawet nie wiesz jak się możesz mylić z tym kto,co i jak tak naprawdę.Psychologiczne podejście widać dobrze działa,góra na zajęciach nie drzemała co jednak nie zmienia faktu,że nikt nie będzie wiecznie za pseudo-spawaczy a mistrzów fleksa oczami świecił i w razie "W"pchał się do kryminału za znajomych(niestety w pracy kolegów nie ma).Najczęściej najbliższy kumpel na twoim poziomie wbija Ci nóż w plecy.Możesz mi powiedzieć skoro tyle potrafisz a było parcie ile dni byłeś w te wakacje na urlopie?Miałeś może przesunięty,skrócony itp?Nie?W takich momentach uprzedzenia do kogoś chowa się w buty.To Ci powinno dosadnie wyjaśnić ile potrafisz.Nie wiem,może byłeś dobry ale nie zapominajmy,że wymogi nie stoją w miejscu tylko cały czas rosną a Ty jak stoisz w miejscu to się sam cofasz i nikt nie musi Ci wtedy pomagać w wyrobieniu o Tobie opinii u nikogo.
Sam bym poszedł na oiwo. Firma O której opowiadacie to krótko mówiąc kuźnia talentów. Rozmawiałem z kilkoma osobami które tam pracują-pracowały. Przychodzili z podwinietymi ogonami a wychodzili z H-L 045. Są duże wymagania odnośnie jakości ale z nadgodzinami można nawet 5-6 tyś.zarobić.
Sam bym poszedł na oiwo. Firma O której opowiadacie to krótko mówiąc kuźnia talentów. Rozmawiałem z kilkoma osobami które tam pracują-pracowały. Przychodzili z podwinietymi ogonami a wychodzili z H-L 045. Są duże wymagania odnośnie jakości ale z nadgodzinami można nawet 5-6 tyś.zarobić.
koniu jełopie, kuźnia czego, chyba ci podkowa lekko wygięła się ale pod garnkiem twoim, jak chcesz to idź śmiało takich jak ty potrzebują, lubią jak pałki im się struga, to jest dno a nie zakład , mobbing na porządku dziennym, kiedyś się przejadą ale to jest ich sprawa , powodzenia i wytrwałości chłopaki !! !! :)
~rysiek z ocic niezalogowany 1 października 2016r. o 8:15
Jadzka co tu sie czepiają Ciebie jakby nie wiedzieli ze Ty po Matim zaraz jestes najlepszy we wszystkim. W tym obozie pracy normalnie bylo do kiedy Rane dowodził a nie nauczyciel . Dupolizom penis w tylny most.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.