Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~Koniu niezalogowany
1 października 2016r. o 14:29
W Bolesławcu jest kilka osób za dużo i myślę że zachód straszy bo podobno ileś osób odeszło.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Koniu niezalogowany
1 października 2016r. o 14:29
W Bolesławcu jest kilka osób za dużo i myślę że zachód straszy bo podobno ileś osób odeszło.
~Koń niezalogowany
1 października 2016r. o 14:30
Dsa to znaczy Dupa ssanie anal
~elegancik niezalogowany
1 października 2016r. o 18:07
gosciu nie blaznij sie masz zielony stroj na sobie i piszesz bzdety jak bylo ze spawaczem ostatnio zle pospawal drabine kazaliscie mu za darmo odrabiac to jest normalne? Tym bardziej , ze on byl nowy ...
~Koniu niezalogowany
1 października 2016r. o 22:45
To do mnie? Bo ja tam nie pracuje i nawet nur byłem tam gościem.
~edminson niezalogowany
3 października 2016r. o 11:26
nie nie do goscia pod ksywa "nie no" bo to nikt inny jak biurokrata badz wazelina :)
~dsa niezalogowany
3 października 2016r. o 14:42
Koniu przeczytaj swoje wypociny, naucz się składniowo pisać, widocznie w biurze same tłuki geesowskie.
~??? niezalogowany
12 października 2016r. o 12:05
ale specjaliści dali popis PARODIA HAHAHAHHA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza