Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Spomasz Bolesławiec Smulders group

~:D niezalogowany
13 października 2016r. o 16:55
Ps.nie obrażając kobiet oczywiście
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Się narobiło niezalogowany
1 listopada 2016r. o 12:59
Z tego co wiem to w Bolesławcu właśnie zostali najlepsi bo Ci co odpadli nie dawali rady z jakością i zwalają na wszystko na czym świat stoi. Ukraińcy ich przeskoczyli A to boli. U mnie jest podobnie Ci co odeszli się podniecają tym że już nie trzeba dobrze spawać a ta sama kasa albo lepsza. Dzieci Bez rodziców się wychowują Ale na to nikt nie patrzy.
~Sapacz niezalogowany
2 listopada 2016r. o 7:16
Ktoś chyba się poczuł urażony. Fala Krytyki uderzyła o wysoki brzeg. Argumenty do rozpatrzenia. Kto Mądry ten przetrwa. Naród narzekaczy rośnie w siłę" Polska Partia chwalących chu...nie. wspierajmy się.
~... niezalogowany
21 listopada 2016r. o 13:43
Ukraińcy przeskoczyli wszystkich są w zakładzie po 12 godzin dziennie a wyrabiają mniej niż Polak w 8. I jest jeszcze co poprawiać. Brawo !!!
~kłebuszsek niezalogowany
23 listopada 2016r. o 16:28
MAGAZYNIEREK MAŁY

Dnia pewnego mały magazynierek
Znalazł włóczki duży motek.
Po minucie z pięknej wełny
Został nitek koszyk pełny.

Mały magazynierku, co zrobiłeś?
Cały motek nam zniszczyłeś !
Z wełny miała być czapeczka.
Oj, nie będzie dzisiaj mleczka. :P
~klucznick niezalogowany
23 listopada 2016r. o 16:32
~... napisał(a): Ukraińcy przeskoczyli wszystkich są w zakładzie po 12 godzin dziennie a wyrabiają mniej niż Polak w 8. I jest jeszcze co poprawiać. Brawo !!!
to nieroby i lenie śmierdzące,u mnie w firmie chcieli stałe pensje szef się nie zgodził,powiedział tylko że by już nic nie robili :P wypadki na drogach powodują po pijaku
~Wierszokotleta niezalogowany
25 listopada 2016r. o 10:02
Wać Panowie i wać Panie,
raczyć chcę Wam zadać dziś pytanie.

Czyż to nie jest błędne koło?
Nie chcę śmieć lecz czytając to jest mi tylko wesoło.

Arogancja wszechobecna stwierdzam, wiem swoje.
Zanim z cudzą stoczysz boje, ukręć łeb po cichu swojej,
bo najwięcej krzywdy sobie zrobisz tym złem, co tkwi w tobie

Aby się do żłobu dobić, wciąż ktoś kogoś w konia robi.
- Co za ludzie! - koń narzeka
bo koń konia robi w człeka

Ani przytyczka ani klapsa
Tu zakończmy te wywody
Bo to mazalians był by …
~~Bodziosystem niezalogowany
25 listopada 2016r. o 10:40
Haha poezja z dupy. Wystarczy uderzyć w stół a żył spod niego wyjdzie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza