~ napisał(a): ~ napisał(a): ~bolecnautka napisał(a): ~~7 napisał(a): Czy ta syrenka ma dziwną paszczę ,czy tez ja jestem niedowidząca? biust i ogon ok.
Zrozumiałabym jak byś potwierdziła swoją opinię jakimś przykładem z własnych doświadczeń pieczeniowych.
Ale ty tylko potrafisz krytykować.
Nieładnie, oj bardzo nieładnie.
Mylisz się, od ćwierć wieku robię artystyczne torty i nie tak łatwo mi zaimponować ,to jedno ,a drugie: tu nie jest licytowanie i pokazówka kto lepszy,po trzecie mogę udostępnić swoją twórczość ,po czwarte nie napadaj jak nic nie wiesz o ludziach,po piąte ,naprawdę nie rozumiem dlaczego syrenka nie ma twarzy ,tylko jakąś nieforemną bryłę i po prostu i zwyczajnie dziwi mnie to bo do głowy wszystko mi się podoba.
Robisz 25 lat torty artystyczne i nie masz żadnego zdjęcia , czekasz na weekend , mówisz wymijająco o dziecinadzie i jak będziesz miała czas??
Do czego ten czas Ci potrzebny ??
Do poszperania w necie i wrzucenia zdjęcia z jakiejś cukierni??
Żenada.
Kobieto ,skad masz w sobie tyle jadu? nie układa ci się w zyciu? Korzystam z kompa syna i czekam az przyjedzie z Wrocławia i sie tym zajmie ,zrobi to lepiej ode mnie ,bo mi to nie bardzo wychodzi,zdjęć mam dużo.Nie mówię a właściwie nie piszę wymijająco ,bo to naprawde dziecinne takie pokazywanie sobie w rodzaju: a ja lepiej umiem itp. Dzisiaj mój student przyjeżdza do domu i na pewno coś zamiesci, co nie zmienia faktu ,ze nadal nie wiem dlaczego taka ładna syrenka nie ma twarzy, to tylko chciałam wiedziec a tu zjadliwa osoba rzuca mi wyzwanie,i jeszcze jedno ,takich tortów jak ja robię nie znajdziesz w cukierni ,nawet na specjalne zamówienie,tak jak wszystkich w stylu angielskim.tej syrenki tez .tylko czemu nie ma twarzy? :D