Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Tort-pies (zdjęcie nr 16133)

~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 12:13
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~bolecnautka napisał(a):
~~7 napisał(a): Czy ta syrenka ma dziwną paszczę ,czy tez ja jestem niedowidząca? biust i ogon ok.

Zrozumiałabym jak byś potwierdziła swoją opinię jakimś przykładem z własnych doświadczeń pieczeniowych.
Ale ty tylko potrafisz krytykować.
Nieładnie, oj bardzo nieładnie.

Mylisz się, od ćwierć wieku robię artystyczne torty i nie tak łatwo mi zaimponować ,to jedno ,a drugie: tu nie jest licytowanie i pokazówka kto lepszy,po trzecie mogę udostępnić swoją twórczość ,po czwarte nie napadaj jak nic nie wiesz o ludziach,po piąte ,naprawdę nie rozumiem dlaczego syrenka nie ma twarzy ,tylko jakąś nieforemną bryłę i po prostu i zwyczajnie dziwi mnie to bo do głowy wszystko mi się podoba.

Robisz 25 lat torty artystyczne i nie masz żadnego zdjęcia , czekasz na weekend , mówisz wymijająco o dziecinadzie i jak będziesz miała czas??
Do czego ten czas Ci potrzebny ??
Do poszperania w necie i wrzucenia zdjęcia z jakiejś cukierni??
Żenada.

Kobieto ,skad masz w sobie tyle jadu? nie układa ci się w zyciu? Korzystam z kompa syna i czekam az przyjedzie z Wrocławia i sie tym zajmie ,zrobi to lepiej ode mnie ,bo mi to nie bardzo wychodzi,zdjęć mam dużo.Nie mówię a właściwie nie piszę wymijająco ,bo to naprawde dziecinne takie pokazywanie sobie w rodzaju: a ja lepiej umiem itp. Dzisiaj mój student przyjeżdza do domu i na pewno coś zamiesci, co nie zmienia faktu ,ze nadal nie wiem dlaczego taka ładna syrenka nie ma twarzy, to tylko chciałam wiedziec a tu zjadliwa osoba rzuca mi wyzwanie,i jeszcze jedno ,takich tortów jak ja robię nie znajdziesz w cukierni ,nawet na specjalne zamówienie,tak jak wszystkich w stylu angielskim.tej syrenki tez .tylko czemu nie ma twarzy? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 14:29
Weź się wychyl z czymkolwiek na forum . Co by człowiek nie zrobił nie pokazał zawsze źle. A to dupa za duża , a to za małe wcięcie w pasie a to twarz bez twarzy.
Nie ma twarzy bo może tak miało być
Pomyślałaś o tym kobieto??

~Ania niezalogowany
8 lutego 2013r. o 14:38
Ciekawe co tutaj będzie nie tak.
[img=1360330737_nuqbv49.jpg]
~Ania niezalogowany
8 lutego 2013r. o 14:41
Albo tutaj.
[img=1360330878_wm8br2s.jpg]
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 15:23
trawa za mało zielona :D
211
skorn
8 lutego 2013r. o 15:44
dachu nie ma

<i>
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 16:15
skorn napisał(a): dachu nie ma

bo sie nie otworzył :D
~ niezalogowany
8 lutego 2013r. o 16:30
Poczytałam troszkę wypowiedzi pod tym zdjęciem tortu pieska i po pierwsze torty są ok, po drugie jeśli coś się publikuje to trzeba liczyć się ze słowami pochwały jeśli cos się komuś spodoba ale i również ze słowami krytyki ale przede wszystkim trzeba umieć przyjmować krytykę czego autorce chyba brakuje.A rzecz nie na tym polega aby "słodzić" ale jeśli coś jest nie tak to potrafić to przyjąć i następnym razem zrobić coś lepiej.Krytyka powinna motywować a nie wyzwalać agresję czy złośliwe komentarze.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza