Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Tort-pies (zdjęcie nr 16133)

~Ania niezalogowany
8 lutego 2013r. o 17:18
Ale ja przecież nic nie komentuję i przyjmuję krytykę z godnością.
A tu pewnie za mały????[img=1360340302_jlw37bi.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ania niezalogowany
8 lutego 2013r. o 17:21
[img=1360340463_rhvw3bf.jpg]
~tortusiowa niezalogowany
8 lutego 2013r. o 22:02
No właśnie,chodzi o to ,że jak się szczerze wyrazi swoją opinię i coś nie bardzo się podoba to zaraz agresja i obrażanie się.Mnie na przykład zaprezentowane ciasta bardzo się podobają i podziwiam wyczucie proporcji w sporządzeniu tego niemowlaka ,majstersztyk ,pierwsza liga ,tylko nie pojmuję jak osoba tak utalentowana w rzeżbieniu kształtów ciała formuje w taki sposób twarze ,dlaczego nie sa tak piękne jak reszta ciała?Jakoś mi zal ,kiedy patrzę,no bo cała reszta cud a twarz jak z koszmarnego snu.Czy to tak celowo? Proszę mnie oświecić.Acha,popiersie mężczyzny wykonane tez po mistrzowsku ale tan"narzad" juz nie ,jak by nalezał do innej istoty ,niekoniecznie ludzkiej,Pani ma wielki talent w proporcjach i kompozycji,tylko cos w detalach jeszcze do dopracowania, i prosze bez urazy bo wyrazam tylko swoje zdanie i powtarzam ,ze ma Pani talent jak mało kto i moze taki jest Pani styl z tymi twarzami,życzę wielu równie pięknych wypieków i pozdrawiam:}
~tortusiowa niezalogowany
9 lutego 2013r. o 15:21
Zamieszczam obiecane zdjęcia. Syn przyjechał i mi to przygotował.
Pozdrawiam;)
http://tortyiciasta.tumblr.com
~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:14
kocham mamę ?? chyba matkę Stiflera :D

~ niezalogowany
9 lutego 2013r. o 17:40
Nie zapomnij do 30-go kwietnia rozliczyc sie z Urzedem Skarbowym !! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza