Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ niezalogowany
17 marca 2013r. o 19:28
Też mam średnie wyksztalcenie i pracuje na produkcji raz mam 1 automat raz półtora i nie narzekam bo gdzie w Bolesławcu znaleźć prace a to ze są zmiany gdzie dziewczyny nie są porządku to ich sprawa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 marca 2013r. o 19:58
~wyksztalcony inzynier napisał(a): szkole zrobiłem, kwalifikacje mam, pracuje wydajnie, wy na produkcji, większość z was doskonale wie ze nie umiecie wydajnie pracowac, tylko się plotkami zajmujecie!!!!
szkoły nie chciało się robic, do czego pijecie ?

Oni też już tak jak ty, robią sobie szkołę, a jak zrobią, to będą do niej uczeszczali i ją skończą.
~ niezalogowany
18 marca 2013r. o 8:45
~ napisał(a): Witam czy coś wiecie o 13 mówili ze do świat wypłaca ale pogłoski chodzą ze nic z tego nie będzie .

Pogłoski, pogłoski nic tylko pogłoski a za robotę byście się wzieli , a nie chodzicie i pieprzycie dookoła .Tlko wam ploty wgłowie !!
~ślusarz niezalogowany
18 marca 2013r. o 22:52
Nieroby nażekają bez pracy niema kołaczy nienażekajcie jest ciężko ale nie jest żle trochę szacunku dla firmy ktura was zatrudnia a nie tylko ...cie w swoje własne gniazdo może wy niejesteście spoko lepiej leżeć i brać kase niz dac troche od siebie komuna się skończyła ?? :|

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
18 marca 2013r. o 23:22
A ty analfabeto naucz sie pisowni- bo jesli w pracy jesteś takim samym fachowcem -współczuje twojemu szefowi ! Już kiedyś tu sie bulwersowałeś ,jak ktoś ci uwagę zwrócił. Ale taka racja - nie umiesz pisać-nie rób tego!

Zero znaków przestankowych - jeden wielki bełkot !
Za słownik a nie do komputera!
~aaaaaaaaantek niezalogowany
19 marca 2013r. o 10:17
Dlatego tez miedzy innymi zwolniłem się z tego padołu ......i nie żałuje , niestety ludzie którzy długo pracują w Polfie sądzą że to faktycznie wielka atrakcja , jest inaczej za te same pieniądze a nawet większe można się mniej narobić i mniej stresu czy ktoś doniesie czy nie doniesie do mistrza....na kolegów tez trzeba uważać . Tu nie chodzi o złośliwości ale ale tak jest . Polfa nie mam żadnych wielkich przywilejów tak nawiasem , że dorzucą jakieś tam wczasy raz na sto lat pod gruszą - nic szczególnego . Natyrać się trzeba na III zmiany , każdy pogania reszta donosi , jeszcze praca w weekendy .............jasne że komuś to odpowiada wiec niech nie narzeka .Wiadomo również jak młodzież dzisiaj che pracować byle jak , byle za co aby na piwsko starczyło, starsi bardziej cenią prace ale to powinno być też wynagradzane odpowiednio np. staż a nie ma .
~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 15:51
Jakbyście mieli staż u dziadka hitlera to by był szacunek do waszej pracy i kumpli z pracy szkoda że nierozumiecie dlatego firma słabo hulab
~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 19:48
~ napisał(a): Jakbyście mieli staż u dziadka hitlera to by był szacunek do waszej pracy i kumpli z pracy szkoda że nierozumiecie dlatego firma słabo hulab
a dlaczego słabo hula zamówienia są trafiają się reklamacje ale tak bywa w każdym zakładzie pracy ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo