~ napisał(a): Te jede% to dla mnie za rozpieprzanie automatów i latanie z pielgrzymką do kochanego menagera w niedziele wybiore sie do kościoła pomodlic sie za dobrą kase dzięki ci boże
~ napisał(a):Próbowałem ,ale procenty się od tego nie zmieniały....~Anonimous napisał(a): 3% podwyżki ,3% "trzynastki" ,extra 1% dla zasłużonych.
Teraz możecie się wyżalić na forum ...
Wal się !!!!
~Anonimous napisał(a):walic to można konia w zakladowej toalecie przynajmiej cwilowa przyjemnść i obryzgac z góry na dół nasz zarząd bo to co dali to poraszka~ napisał(a):Próbowałem ,ale procenty się od tego nie zmieniały....~Anonimous napisał(a): 3% podwyżki ,3% "trzynastki" ,extra 1% dla zasłużonych.
Wal się !!!!
~ napisał(a):~Anonimous napisał(a):walic to można konia w zakladowej toalecie przynajmiej cwilowa przyjemnść i obryzgac z góry na dół nasz zarząd bo to co dali to poraszka[/zjadlem h wiecie po co~ napisał(a):Próbowałem ,ale procenty się od tego nie zmieniały....~Anonimous napisał(a): 3% podwyżki ,3% "trzynastki" ,extra 1% dla zasłużonych.
Wal się !!!!
~Anonimous napisał(a): I co masz jakiś pomysł ,aby to zmienić ?zmienić sie nieda na chwile obecną może wywieść taczkami cały zarząd ale to da niewiele
Tylko nie następny w stylu " jak ci się nie podoba to zmień pracę "