Dlaczego coraz gorzej pracuje się w tym zakładzie ustawiacze robią ci chcą tylko licz ile produkcji ma pakowaczka na palecie ale to ze idzie beznadziejna produkcja dla nich się nie liczy?
Po zlikwidowaniu mistrzów ze zmian starszym ustawiaczom poprzestawialo się w głowach szczególnie na popoludniowkach i nockach a na zmianie A to karygodne lepiej było porę lat do tyłu.
Po zlikwidowaniu mistrzów ze zmian starszym ustawiaczom poprzestawialo się w głowach szczególnie na popoludniowkach i nockach a na zmianie A to karygodne lepiej było porę lat do tyłu.
To dlaczego nowy kierownik now zrobi zebra is z pracownikami tylko kozaczy ma forum a tak by wysłuchał ci ludzie maj do powiedzenia ,a co do szkoły to niektórzy też mają średnie wyksztalcenie studnia przerwane wiec proszę bez wyzwisk.
Dzieki Bogu że Polfa mnie kiedyś pożegnała brutalnie ........dzisiaj nie żaluje mam dobre zajęcie . Podobnie moj kolega - kiedyś sterczał prrzy tokarce , dzisiaj jeżdzi sobie po świecie za służbowe pieniądze i jest docenionym fachowcem w tej samej branży - tak że ludzie troche optymizmu , po za Polfa też ludzie pracują i to za te same pieniądze i bez tego terroryzmu kierowników a czestom za wieksze na 1 zmianę i maja wolne wekendy . Ale dobrze wiem ze sa w Polfie tak zatwardziali pracownicy ze za ten zakład by życie oddali , żyją nim jak własnym domem ...............chore ale tak jest . także powodzenia aż do emeryturki .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.