Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ANONIM niezalogowany
6 maja 2013r. o 9:37
BŁAD JA TAM NIE PRACUJE :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 10:28
~ANONIM napisał(a): BŁAD JA TAM NIE PRACUJE :P
to po ci wypowiadasz się niewiez co tam się dzieję?
~ niezalogowany
6 maja 2013r. o 12:44
~ANONIM napisał(a): BŁAD JA TAM NIE PRACUJE :P

To fora ze dwora gamoniu , ajak myślisz że jest tak słodko to zapraszam miejsca są !!
~ffffffff niezalogowany
7 maja 2013r. o 14:15
kierownictwu całkiem się w dupie poprzewracało, każdą końcówkę z godizny będą zaokrąglać do pełnej złotówki czyli zarabiasz >50gr masz 00gr a zarabiajac 50< zarabiasz +1.00zł rozumiecie co mam na mysli zamias przykladowo 10.54 masz 11 kosztem tego co zarabia 8.40 bo bd zarabial 8zl szkoda ze prezes sobie z np 7 czy 8 tysi nie odejmie 3 zeby miec rowne 5 albo z 12 tysi zeby miec 10. lanie wody tylko z tymi spotkaniami po zmianach tez podpisal fakture na nowe narzedzia i pwoiedzial ze nie ebdize ich podpisywal co miesiac spoko ale minely juz 2 i anrzedzi jak nie bylo od x lat tak nie bedize ale oczywiscie wymogi są te same macie za*dalac i tyle, wiem wiem jak sie nie podoba to sie zwolnij albo powiedz to sasowi wprost, nie ejstem samobójca,ale maja ludzi tam za śmieci a z czegos trzeba zyć, mam nadzieje ze los sie odwdzieczy tym psom
~ANONIM niezalogowany
7 maja 2013r. o 17:29
ffffffffffffff to co tam jeszcze robisz jak cie tak gnoja zwolnij sie a nie piszesz na forum zalisz sie czy sie chwalisz?!a jak jestes taki mocny w gebie to sie podpisz a nie anonimowo ...sz we własne gniazdo :>

Zmoderowano 07.05.2013 godz.21:59 - powód: caps lock (moderator)

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
7 maja 2013r. o 18:12
Niech wiedzą wszyscy że w w Gerresheimer kokosów się nie zarabia teraz jeszcze chcą zrobić wymianę pracowników po zmianach jak byłeś na zmianie B to możesz wylądować na zmianie C i to maja być ulepszenia to jest oboz pracy.
~ niezalogowany
7 maja 2013r. o 21:18
Słyszałam, że ponoć szukają w polfie kogoś do pracy w biurze. W zaopatrzeniu czy coś takiego. Nie wiecie gdzie można złożyć podanie i jakie mają wymagania? No i najważniejsze - jak płacą?
~ffffffff niezalogowany
7 maja 2013r. o 21:37
w portierni przyjdziesz na spotkanie i dopiero na nim sie dowiesz czy dadza cie do klimy do pakowania czy do sprzatania czy moze wymysla jakeis genialne stanowisko, przyzwoitka menadzera albo nakladacz szkła, moze kogos nowego do kompow zatrudnia do czyszczenia klawiatur, o zmianie pracownikow tez slyszalem, nie ma to jak sie klimatyzowacv do nowej ekipy -.- bede ...l w gniazdo to ze cos robie to nie oznacza ze robie tego z milosci do teog zawodu tudzież stanowiska, a kto mnie zmusza? życie pajacu, ale widze ze ciebie chyba nie dotknelo wyrownanie pensji wiec sobie siedz tam w tym zielonym szlafroku czy na magazynie, pracowalem w 1 zakladize nie tutaj ale nikt nie narzekal na nic procz zarobkow a tu oprocz zarobkow p*doli sie wszystko to nei ta polfa co kiedys, co 3 tygodnie nowe zmiany i owijanie w bawelne, kupa siana wywalona na ampulkach w system, fajnie ze system nowy jak automat przedpotopowy -.- bo gdzie pan carlo kupi nowy automat no gdzie? wiadomo ze od niemiec czy na wyspy bo tam sa ludzie leniwi i maja lepsza sytuacje zyciowa a w zakladach i tak caly blok wschodni robi, nie dziwie sie czemu w kiblu u gury ejst napisana rymowanka na kogos tam, nie podpisze sie bo sie poje ze za zwracanie uwagi wpi*lą mi dyscyplinare albo bd patrzec na rece. tylko kto sprawdza sprawdzajacych, niektorym zielonym nie warto mowic czesc czy dzien dobry bo maja to w tyłku, ale to chyba jeszcze ze starej szkoły roczniki, zarabia jeden z 2. tysiac wiecej i ma sie za pana ale to dobrze bo wpada sass i wyłapuje ich chociaz nie wywali bo gdzie by znalazl takich z doswiadczeniem

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza