Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Praca w Polfie

~ niezalogowany
8 maja 2013r. o 15:02
~ffffffff napisał(a): kierownictwu całkiem się w dupie poprzewracało, każdą końcówkę z godizny będą zaokrąglać do pełnej złotówki czyli zarabiasz >50gr masz 00gr a zarabiajac 50< zarabiasz +1.00zł rozumiecie co mam na mysli zamias przykladowo 10.54 masz 11 kosztem tego co zarabia 8.40 bo bd zarabial 8zl szkoda ze prezes sobie z np 7 czy 8 tysi nie odejmie 3 zeby miec rowne 5 albo z 12 tysi zeby miec 10. lanie wody tylko z tymi spotkaniami po zmianach tez podpisal fakture na nowe narzedzia i pwoiedzial ze nie ebdize ich podpisywal co miesiac spoko ale minely juz 2 i anrzedzi jak nie bylo od x lat tak nie bedize ale oczywiscie wymogi są te same macie za*dalac i tyle, wiem wiem jak sie nie podoba to sie zwolnij albo powiedz to sasowi wprost, nie ejstem samobójca,ale maja ludzi tam za śmieci a z czegos trzeba zyć, mam nadzieje ze los sie odwdzieczy tym psom
ty fff chyba nie robisz tam 8 tysi to ma były misztrz
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~niezadowolony!! niezalogowany
9 maja 2013r. o 11:12
To macie ten swój ryczałt !! Jamłóżna właśnie wpłyneła na konto . Żal a może nawet strach myśleć co oni z nami zrobili i robią , czas naprawdę się rorglądać za jakąś inną pracą bo niedługo to po opłatach na chleb nie wystarczy . Chociaż już jest cienko .
~ffffffff niezalogowany
9 maja 2013r. o 11:20
no tak były mistrz, ale wiesz co mam na myśli jak się czepiają kilku groszy gdzie w stawce miesięcznej jednak ma to znaczenie to czemu sobie nie utną troche hajsu co? słuzbowe garowozy, premie nie premie zmiana i rpzekształcanie stanowisk, hm? robota jak robota raz się pierniczy raz idzie dobrze frekfencja wyrabiana cały czas, bywają też upadki, ale szkoda że pensja nie idze wraz z robotą, w sumie można CV składać bo ludzie już sami dochodzą do wniosku czy nei lepiej poszukać czegoś za granicą, nie każdy ma taką możliwość i nie każdy narzeka, ja soobiście mam zaokrągloną stawke do pełnej złotówki w góre ale 3 moich znajomych ze zmiany ma już zaniżona i pytam sie dlaczego?
~Henryk niezalogowany
9 maja 2013r. o 11:25
Oj widze że w Polfie coraz lepiej .............a to niespodzianka a kiedys był to taki porzadny zakład , niestety . Pozdrowionka dla Tworzyw ..............
~@ niezalogowany
9 maja 2013r. o 11:45
Ja po przejściu na ryczałt otrzymam ok.10 zł mniej.Niewiele można by powiedzieć,ale mniej więcej tyle bank pobiera mi miesięcznie za obsługę i ubezpieczenie karty a przecież w innej formie pensji nie dostanę.Może to i niewiele...
~:( niezalogowany
9 maja 2013r. o 12:31
jedna wielka porażka ;( czterobrygadówka i taka bieda ... szok!!
~podgladacz niezalogowany
9 maja 2013r. o 16:17
rozumiem spalic pare papieroskow,ale cala paczke,a tak sie tam pali,to nie do pomyslenia,dziwie sieze kierownictwo nic z tym nie zrobi,polowe czasu spedzac w palarni to okropne,a pozniej chodza plotki bo zamiast pracowac baby poluja na chlopow i odwrotnie ,zenada,tak wyglada tam praca

~-- niezalogowany
9 maja 2013r. o 17:06
a ty oszołomie-(onko) za robotę się wez a nie interesuj kto co robi jak nie palisz to wara skoro masz czas na podglądanie to chyba na pół etatu tam robisz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza