Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zabawa Opłatkowa

~ktoś niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 13:16
dlaczego tak myślisz przeważnie zabawy opłatkowe odbywają sie na wsi i wcale niejest złe jedzenie i orkiestra nie musi puszczać dyskietek na przykład w otoku byłem kilka razy i mylisz sie jedzenie jest bardzo smaczne robione przez gospodynie swojskie wypieki i świetna orkiestra steców którzy moge cie zapewnić że nie puszczają dyskietek teraz 28 też sie wybieram polecam ale jak ktoś woli to niech na opłatek wybierze sie do imperium
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~... niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 14:10
9 Luty W gościszowie.:) cena 20zł (w tym bigos pieczenica napoje).
~``` niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 19:32
malamaja123 napisał(a): 21.01 albo 28.01 odbędzie się zabawa opłatkowa w Łące. cena biletu 25zł od osoby w tym kawa, herbata, bigos i krokiet +barszcz czerwony.zabawa przy orkiestrze.dokładna data zostanie dopiero podjęta.

Czy już coś wiadomo kiedy będzie zabawa w Łące??

Ktoś inny napisał, że w Dąbrowie 80zł od pary. Ale kiedy??
~ niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 20:12
Zabawa Opłatkowa w Trzebieniu 40zł od osoby 19 stycznia godz 20:00 Szykuje się niezła zabawa :)
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 6:32
~ktoś napisał(a): dlaczego tak myślisz przeważnie zabawy opłatkowe odbywają sie na wsi i wcale niejest złe jedzenie i orkiestra nie musi puszczać dyskietek na przykład w otoku byłem kilka razy i mylisz sie jedzenie jest bardzo smaczne robione przez gospodynie swojskie wypieki i świetna orkiestra steców którzy moge cie zapewnić że nie puszczają dyskietek teraz 28 też sie wybieram polecam ale jak ktoś woli to niech na opłatek wybierze sie do imperium

Teraz to juz totalnie frajerska kapela uzywa dyskiete te minimalnie lepsze maja podklady wgrane n TWARDY DYSK EFEKT TEN SAM CZASAMI SLYCHAC NAWET LINIE MELODYCZNA
~Ania81 niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 8:03
Ludzie wy chcecie się bawic czy krytykować?!
Napisz z nika a nie bez niego jak umisz oczerniać innych.
Ja też w zeszłym roku bawiłam sie przy ich kapeli i jakoś grali do białego rana co rzadko u innych się zdarza, a do tego nie robili wiochy tylko fajnie grali i śpiewali.
Przyjdz i zobacz sam:)Cwaniaku!!!bez nika.
~Bronek niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 8:39
WIDZISZ ANIU UZYLEM NICKA i co to da
Zadnego ksiedza nie stac aby zatrudnic dobra kapele dlatego na odpustach i zabawach oplatkowych graja tzw dyskietkowscy co nie wiedza gdzie na klawiaturze jest c
Kupia podklad w internecie i nie potrafia nawet wylaczyc linii melodycznej z tego podkladu ale szumnie nazywaja sie "Zespołem muzycznym" zgroza Ja akurat nie mam nic do Stecow bo ich nie znam ale wszystkie te jedno osobowe zespoly to porazka

~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 9:12
~Bronek napisał(a): WIDZISZ ANIU UZYLEM NICKA i co to da
Zadnego ksiedza nie stac aby zatrudnic dobra kapele dlatego na odpustach i zabawach oplatkowych graja tzw dyskietkowscy co nie wiedza gdzie na klawiaturze jest c
Kupia podklad w internecie i nie potrafia nawet wylaczyc linii melodycznej z tego podkladu ale szumnie nazywaja sie "Zespołem muzycznym" zgroza Ja akurat nie mam nic do Stecow bo ich nie znam ale wszystkie te jedno osobowe zespoly to porazka

Lepiej już nie wypowiadaj się w tym temacie bo się pogrążasz.Najpierw idź i posłuchaj a nie oczerniasz wszystkich,albo lepiej nie idź bo Tobie nie chodzi o to żeby się pobawić tylko aby krytykować.Więc lepiej baw się w domu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza