malamaja123 napisał(a): 21.01 albo 28.01 odbędzie się zabawa opłatkowa w Łące. cena biletu 25zł od osoby w tym kawa, herbata, bigos i krokiet +barszcz czerwony.zabawa przy orkiestrze.dokładna data zostanie dopiero podjęta.
~ktoś napisał(a): dlaczego tak myślisz przeważnie zabawy opłatkowe odbywają sie na wsi i wcale niejest złe jedzenie i orkiestra nie musi puszczać dyskietek na przykład w otoku byłem kilka razy i mylisz sie jedzenie jest bardzo smaczne robione przez gospodynie swojskie wypieki i świetna orkiestra steców którzy moge cie zapewnić że nie puszczają dyskietek teraz 28 też sie wybieram polecam ale jak ktoś woli to niech na opłatek wybierze sie do imperium
~Bronek napisał(a): WIDZISZ ANIU UZYLEM NICKA i co to da
Zadnego ksiedza nie stac aby zatrudnic dobra kapele dlatego na odpustach i zabawach oplatkowych graja tzw dyskietkowscy co nie wiedza gdzie na klawiaturze jest c
Kupia podklad w internecie i nie potrafia nawet wylaczyc linii melodycznej z tego podkladu ale szumnie nazywaja sie "Zespołem muzycznym" zgroza Ja akurat nie mam nic do Stecow bo ich nie znam ale wszystkie te jedno osobowe zespoly to porazka
Lepiej już nie wypowiadaj się w tym temacie bo się pogrążasz.Najpierw idź i posłuchaj a nie oczerniasz wszystkich,albo lepiej nie idź bo Tobie nie chodzi o to żeby się pobawić tylko aby krytykować.Więc lepiej baw się w domu!