~Asia napisał(a): Ja byłam teraz w sobotę w Galerii na zabawie opłatkowej, która zorganizowana była przez Parafię i zespół nie odstawiał żadnej fuszerki, byli naprawde rewelacyjni. A na koniec imprezy pani z zespołu uczyła nas tańczyć Koko koko eurospoko a także gangnam style. Także nie piszcie, że na takich zabawach grają - nie wiedząc, gdzie jest C , bo na pewno wiedzą.
~ktos napisał(a): akurat STECE to nie zespół jednoosobowy i grają super do białego rana aż ostatni gość nie wyjdzie i dla swojej parafi grają co roku zabawe opłatkowom za darmo dlatego nierozumię jak można się wypowiadać na temat kogoś jak sie nie zna zabawy w otoku są naprawde świetne byłem tyle razy i 28 stycznia też idziemy całom grupom jak tylko będą bilety bo z tego co wiem to jest dużo chętnych jedzenie też jest super takie swojskie polecam
~ napisał(a): W Brzeźniku jest zabawa opłatkowa 2 lutego na Sali Ludowej (nowo wyremontowana sala, dawna Oleńka). Z jedzeniem i orkiestrą 60zł od osoby.
~ napisał(a):~ktos napisał(a): akurat STECE to nie zespół jednoosobowy i grają super do białego rana aż ostatni gość nie wyjdzie i dla swojej parafi grają co roku zabawe opłatkowom za darmo dlatego nierozumię jak można się wypowiadać na temat kogoś jak sie nie zna zabawy w otoku są naprawde świetne byłem tyle razy i 28 stycznia też idziemy całom grupom jak tylko będą bilety bo z tego co wiem to jest dużo chętnych jedzenie też jest super takie swojskie polecam
ojejej samochwała w kącie stała