Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Zabawa Opłatkowa

~Asia niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 12:18
Ja byłam teraz w sobotę w Galerii na zabawie opłatkowej, która zorganizowana była przez Parafię i zespół nie odstawiał żadnej fuszerki, byli naprawde rewelacyjni. A na koniec imprezy pani z zespołu uczyła nas tańczyć Koko koko eurospoko a także gangnam style. Także nie piszcie, że na takich zabawach grają - nie wiedząc, gdzie jest C , bo na pewno wiedzą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 17:41
W Brzeźniku jest zabawa opłatkowa 2 lutego na Sali Ludowej (nowo wyremontowana sala, dawna Oleńka). Z jedzeniem i orkiestrą 60zł od osoby.
~ niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 18:36
~Asia napisał(a): Ja byłam teraz w sobotę w Galerii na zabawie opłatkowej, która zorganizowana była przez Parafię i zespół nie odstawiał żadnej fuszerki, byli naprawde rewelacyjni. A na koniec imprezy pani z zespołu uczyła nas tańczyć Koko koko eurospoko a także gangnam style. Także nie piszcie, że na takich zabawach grają - nie wiedząc, gdzie jest C , bo na pewno wiedzą.

no faktycznie jak oni jeszcze spiewaja Eurospoko to jest TOTALNA WIOCHA co to za zespół
~grażyna niezalogowany
8 stycznia 2013r. o 19:52
19.01 w trzebieniu gra flesz
19.01 krasnik górny,nie wiem kto gra,własny koszyczek,30 zł od osoby
26.01 kraśnik dolny ,zespół flesz,wlasny koszyczek,30 zł od osoby
~ktos niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 8:26
akurat STECE to nie zespół jednoosobowy i grają super do białego rana aż ostatni gość nie wyjdzie i dla swojej parafi grają co roku zabawe opłatkowom za darmo dlatego nierozumię jak można się wypowiadać na temat kogoś jak sie nie zna zabawy w otoku są naprawde świetne byłem tyle razy i 28 stycznia też idziemy całom grupom jak tylko będą bilety bo z tego co wiem to jest dużo chętnych jedzenie też jest super takie swojskie polecam
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 8:40
~ktos napisał(a): akurat STECE to nie zespół jednoosobowy i grają super do białego rana aż ostatni gość nie wyjdzie i dla swojej parafi grają co roku zabawe opłatkowom za darmo dlatego nierozumię jak można się wypowiadać na temat kogoś jak sie nie zna zabawy w otoku są naprawde świetne byłem tyle razy i 28 stycznia też idziemy całom grupom jak tylko będą bilety bo z tego co wiem to jest dużo chętnych jedzenie też jest super takie swojskie polecam

ojejej samochwała w kącie stała
9928
iza555
9 stycznia 2013r. o 10:50
~ napisał(a): W Brzeźniku jest zabawa opłatkowa 2 lutego na Sali Ludowej (nowo wyremontowana sala, dawna Oleńka). Z jedzeniem i orkiestrą 60zł od osoby.

a kto przygotowuje jedzenie,koło gospodyń może?
dziękuję za odpowiedź :)
~ niezalogowany
9 stycznia 2013r. o 11:51
~ napisał(a):
~ktos napisał(a): akurat STECE to nie zespół jednoosobowy i grają super do białego rana aż ostatni gość nie wyjdzie i dla swojej parafi grają co roku zabawe opłatkowom za darmo dlatego nierozumię jak można się wypowiadać na temat kogoś jak sie nie zna zabawy w otoku są naprawde świetne byłem tyle razy i 28 stycznia też idziemy całom grupom jak tylko będą bilety bo z tego co wiem to jest dużo chętnych jedzenie też jest super takie swojskie polecam

ojejej samochwała w kącie stała

samochwała ,popracuj nad pisownią :" parafi",'zabawe opłatkowom",'nierozumię", "całom grupom", co to jest :D :P ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza