Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zabawa Opłatkowa

~ktoś niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 11:37
zobacz na swoją pisownię bo zdaje mi się że oceniasz innych a sama robisz błędy bo RZECZY PISZE SIĘ TAK !! żałosna jesteś !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pati niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 12:18
normalnie urzekła mnie twoja polszczyzna i miłość do ojczyzny pani AGNIESZKO ale piszesz o błędach a sama je robisz !! zejdż na ziemie . Może wrócimy do tematu i ktoś mi w końcu poleci gdzie robią jakąś fajną zabawę opłatkową/ ?? ?? ??
~pati niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 12:26
PRZEPRASZAM sprostowanie ta wypowiedż nie tyczy się Agnieszki tylko pani polonistki sorry !! !!
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 13:48
~ktoś napisał(a): zobacz na swoją pisownię bo zdaje mi się że oceniasz innych a sama robisz błędy bo RZECZY PISZE SIĘ TAK !! żałosna jesteś !!

Żałosna to ty jesteś w swojej przesadzie, co innego błąd wynikający z nienaciśnięcia odpowiedniego klawisza a co innego totalna nieumiejętność .W pośpiechu można coś nie dopisać,ale "nierozumię" jak można w pośpiechu napisać np "całom grupom".Piszcie sobie jak chcecie z resztą,jak ktoś zwraca uwagę to raczej należy to docenić i zapamiętać ,żeby nie narażać się na drwiny.Pozdrawiam "całom" grupę robiących błędy i nie podejmuję już trudu Syzyfa.:D
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 14:45
w Szczytnicy rada rodziców 09.02. 2013 organizuje imprezę - 120 zł od pary. Śpiewa zespół Kliwer. 3 ciepłe posiłki, przystawki zimne, kawa, herbata, napój - wszystko w cenie biletu.
~ja niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 16:11
~ napisał(a): ludzie oczekują poprawnie napisanych odpowiedzi ,i jeżeli już ktoś coś pisze ,niech robi to jak należy ,i tematyka nie ma tu nic do żeczy,pisanina upstrzona błędami jest szpetna i obraża wrażliwość czytających.Jeżeli nie może ci dotrzeć do mózgu to wyjaśniam:podając komuś informację z błędami robisz tak ,jak byś dawała komuś prezent zapakowany w brudny papier ze śmietnika.Niepotrzebnie upierasz się przy pisaniu z błędami,wiedz ,że to nie przynosi splendoru nikomu ,ani skłania do szacunku.

:D Ja pierdziu,obraziłaś mnie :D "Żeczy" :D splendor po uju !!
~ niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 16:23
~ja napisał(a):
~ napisał(a): ludzie oczekują poprawnie napisanych odpowiedzi ,i jeżeli już ktoś coś pisze ,niech robi to jak należy ,i tematyka nie ma tu nic do żeczy,pisanina upstrzona błędami jest szpetna i obraża wrażliwość czytających.Jeżeli nie może ci dotrzeć do mózgu to wyjaśniam:podając komuś informację z błędami robisz tak ,jak byś dawała komuś prezent zapakowany w brudny papier ze śmietnika.Niepotrzebnie upierasz się przy pisaniu z błędami,wiedz ,że to nie przynosi splendoru nikomu ,ani skłania do szacunku.

:D Ja pierdziu,obraziłaś mnie :D "Żeczy" :D splendor po uju !!

To przepraszam,w pośpiechu , nie ten klawisz,a ogólnie to nie takie błędy rażą w rodzaju "h" czy "ch" ,"ó" czy "u" itd ,ale jak ktoś pisze tak ,jak pewien obywatel mawiał,: -"z matkom boskom" itp.:}
~ja niezalogowany
10 stycznia 2013r. o 16:28
:| Pomyliłaś klawisz? :D Nie kompromituj się bardziej !!
:) :D Nie pouczaj innych ,sama popełniając błędy !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza