Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 8:46
Leśna, jest lepiej o niebo niz bylo. w domu cieplo, czynsz od stycznia obnizyli, wzieli sie w koncu za dluznikow i poszly sprawy do egzekucji. Jednym slowem nowy prezes nas z bagna wyciagnie i cgwala mu za to bo bysmy lezeli i kwiczeli jak za dawnych rzadow
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 9:46
Ciekawa -biorą worek węgla na plecy i chodząc po mieszkaniu jest im gorąco.
~mieszkaniec tzrebienia niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 21:23
Ale to że Pan prezes dba o swoją spółdzielnie to nic dziwnego.
Dziwne jest to że poprzednicy nie wyznawali takich samych zasad działania. Mimo iż Pan prezes będzie sie starał to nadrobienie straconych lat z poprzednimi prezesami będzie trwało bardzo długo. A to że wziął sie za dłużników to świadczy tylko o tym że wartość długu danych mieszkań przekroczyła magiczną granicę.
A jeśli chodzi o ciekawą to nie robie wycieczek tylko pisze sprostowania, ponieważ jak napisałem nie wszędzie da się zastosowaś każdy rodzaj opału, więc tym samym nie można porównywać wysokości czynszu z budynku który jest ogrzewany węglem, drewnem, a tym gdzie to ciepło uzyskuje się z estrów lub oleju opałowego.
Jest to jak porównywanie spalania czołgu ze spalaniem motocykla.
Co oczywiście nie zmienia faktu że czynsz w trzebieniu jest za wysoki. Według mnie problem mogło byrozwiązać przyłącze gazu, ale tego się chyba nie doczekamy...
~Zorientowany niezalogowany
25 stycznia 2013r. o 21:50
Współczucia z wyboru prezesa (Pana), pilnujcie konta i sprawdzajcie co miesiąc wyciągi bankowe. Każcie sobie kserować dokumenty kosztowe i niech chociaż 3 osoby porównują je z wyciągami bankowymi. Wiem co mówię... Powodzenia w liczeniu Waszych pieniędzy.
~ niezalogowany
20 września 2013r. o 13:58
Trzebień, od kilku dni zimne noce, w domach zimno, grzejniki lodowate. Czy bedzie powtorka z rozrywki z zeszlego roku ze zaczeli grzac od grudnia? bo wlaczac grzejnik od wieczora do polnocy jak to mialo miejsce w listopadzie .. grzaniem nazwac nie mozna.
W Boleslawcu grzeja a my jak psy marzniemy z kolosalnym czynszem
~.... niezalogowany
20 września 2013r. o 14:30
~ napisał(a): Trzebień, od kilku dni zimne noce, w domach zimno, grzejniki lodowate. Czy bedzie powtorka z rozrywki z zeszlego roku ze zaczeli grzac od grudnia? bo wlaczac grzejnik od wieczora do polnocy jak to mialo miejsce w listopadzie .. grzaniem nazwac nie mozna.
W Boleslawcu grzeja a my jak psy marzniemy z kolosalnym czynszem

zgadzam się i też mam nadzieje ze nie bedzie jak w tamtym roku! masakra !! i jeszcze na dodatek te głupie pomierniki !! czy wogóle gdzieś to jeszcze jest ??!!??! bo jeszcze się nie spotkałem że ktoś ma pomierniki !!!!!
~fan trzebienia niezalogowany
20 września 2013r. o 14:40
Mieszkałem tam dwa lat, cieszę się że udało mi sie sprzedać mieszkanie, wiecznie zimno, brudno na klatkach i drogo. To był błąd życiowy że tam zamieszkałem.....
Jedyny plus to ładna okolica i blondi ze Świerkowej :D
~ niezalogowany
20 września 2013r. o 15:03
Nie wszyscy moga sprzedac mieszkanie. Ludzie maja kredyty po tysiac zlotych i czynsz po 600zl leciutko do tego 400zl za prad i mozna isc sie wieszac.

Drogi prezesie, pomysl o nas i wlacz w koncu te ogrzewanie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.