~lucyna niezalogowany 3 października 2013r. o 20:01
Trzebień... Dwanaście lat tam mieszkałam, sześć lat temu uciekłam - sądząc po tym, co się tam dzieje, chyba w porę.
Kwoty jakie się płaci za mieszkanie na - bądź co bądź - zadupiu są niesamowicie wysokie. Do tego plajtująca spółdzielnia, wciąż niedokończony pierwszy blok, a z drugiej strony kwiat młodzieży-menelnia na dworze... Nic, tylko uciekać, kto tam został musi być naprawdę twardym człowiekiem.
~danuta niezalogowany 4 października 2013r. o 8:50
jak sie komus nie podoba to w bolcu duzo mieszkan do kupienia. a i na paliwie oszczedzicie. dla tych ktorzy nie placa dobra rada - oddawac nasze pieniadze zlodzieje
danuta, wez sie sama wyprowadz. nie po to bralismy kredyt na to mieszkanie by teraz w zimnym siedziec? placic czynsz, raty i ogromne rach za prad. wczoraj zimne grzejniki, w nocy zimne, rano w domu syberia. mamy male dziecko i siedzimy w jednym pokoju jak nurki bo trzech sobie farelka nienagrzeje.
~tatuś niezalogowany 7 października 2013r. o 21:19
Trzebień jest to wiocha jednym słowem patologia jak h..spieprzać tylko z tamtąd nic innego a nie czynsze za kogoś płacić !ja pi....eżal mi was! :> !! :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.