Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czynsz w Trzebieniu.

~Zrozpaczona niezalogowany
15 listopada 2013r. o 14:59
POŁOWA LISTOPADA A SPÓŁDZIELNIA GRZEJE Z TRZY GODZINY DZIENNIE NA DOBE!!! zanim mi sie kaloryfery rozgrzeja to wieczorem juz sa zimne. Dogrzewamy sie jak Rumuny farelka w jednym pokoju!!! a czynsz my 600zł. Na dworze 3 stopnie a grzejniki zimne. Co bedzie jak przyjda mrozy?? Paranoja !!

LUDZIE ZŁÓŻMY WSPÓLNIE WNIOSEK DO PROKURATURY !!! Ile jeszcze beda nas dymac? ilez mozna placic za cos czego nie dostajemy. Od maja placimy w czynszy po 300zl minimum za ogrzewanie. Jest listopad! Gdzie sa te pieniadze?? Gdzie jest cieplo w naszych domach??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Andzia niezalogowany
15 listopada 2013r. o 15:27
abacus - daj Ty sobie spokój z remontami na Świerkowej. Mam tam kolezankę i wiem jak to wygląda. Konkretne pieniądze wydane, a wszystko prowizorycznie zrobione i tylko gruz i syf na podwórku został. Też słyszałam o tych kredytach. Ten kto podejmuje decyzje w tak małej spółdzielni o tak dużych kredytach pogrąża mieszkańców na wiele lat. Skrajna niekompetencja. To wszystko skończy się nie najlepiej dla mieszkańców świerkowej.
~~123 niezalogowany
15 listopada 2013r. o 17:46
~Zrozpaczona napisał(a): POŁOWA LISTOPADA A SPÓŁDZIELNIA GRZEJE Z TRZY GODZINY DZIENNIE NA DOBE!!! zanim mi sie kaloryfery rozgrzeja to wieczorem juz sa zimne. Dogrzewamy sie jak Rumuny farelka w jednym pokoju!!! a czynsz my 600zł. Na dworze 3 stopnie a grzejniki zimne. Co bedzie jak przyjda mrozy?? Paranoja !!

LUDZIE ZŁÓŻMY WSPÓLNIE WNIOSEK DO PROKURATURY !!! Ile jeszcze beda nas dymac? ilez mozna placic za cos czego nie dostajemy. Od maja placimy w czynszy po 300zl minimum za ogrzewanie. Jest listopad! Gdzie sa te pieniadze?? Gdzie jest cieplo w naszych domach??

jestem ZA !! zimno!!! szkoda wogóle pisać !! bo bez przeklinania by się nie obeszło opisać tego syfu !!!!!
~mieszkaniec z lat 80-tych niezalogowany
15 listopada 2013r. o 18:04
luda spasajtie jarema idzie
10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 listopada 2013r. o 19:15
Coś ten translator google skrócił tłumaczenie :P
~uczciwie płacący czynsz niezalogowany
24 listopada 2013r. o 15:36
spółdzielnia na świerkowej chce zaciągnąć kredyt w banku na
850 000 zł na termoizolacje budynków

wpływy miesięczne z tytułu funduszu remontowego (2 zł za metr co jest bardzo dużo ) wynoszą około 4 tys. miesięcznie

według moich obliczeń kredyt będzie spłacany 20 lat

pani prezes czy pani wie co będzie za 5 lat? ile będziemy płacić na fundusz remontowy ? 8 zł za metr
~zmarzluch niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 17:24
U mnie zimno(NA LEŚNEJ).A jak u Was?
~ niezalogowany
10 stycznia 2014r. o 21:41
no nie przesadzaj. jest plus 1 stopien!!! po co maja grzac jak temp jest powyzej 0. oszczednosci zmarzluchu, oszczednosci. bierz koc na plecy i zaiwaniaj wokol bloku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza