Więc sprawa polega na tym, że nie chodzą mi biegi znaczy bardzo ciężko nie chca sie wrzucić. Byłam u mechanika już i wymieniłam i siłownik sprzegła i inne rzeczy i pochodziło tydzien wiec znowu dałam i on powiedział, że to coś po skrzynią i wymienił to. Ale znów jest to samo czy wiecie może co to jest?? :/ Z Góry dzieki za info. A dodam, że auto było u mechanika na wprost biedronki na mostowej.
~jarzabek niezalogowany 16 stycznia 2012r. o 16:04
na temat tego mechanika mogę powiedzieć ci tylko że to nie mechanik a partacz!
kiedyś pojechałem tam autem na kolach podpiąć się pod kompa i wracałem już od tego "MECHANIKA" na lince bo nie wiedział nawet co popsuł.....
Nie wiem jaki to samochód i ile ma lat , ale objawy wyglądają na docisk sprzęgła . Na początek wystarczy regulacja linki , pomaga na ok tydzień , a potem znów to samo . Mechanikiem nie jestem , ale miałem tak w oplu i skodzie .
u mniew aucie tez cos takiego mialo miejsce i byla to przyczyna lapy od sprzegla a polecam tez mechanika na kosciuszki na przeciwko slamsow robil mi to i dziala juz ponad rok
Mam golfa 4 1998r docisk już też tam wymieniałam, chyba jednak pojade di innego. Jezdziam do mechanika na Kościuszki ale on się przeniósł do raciborowic czy wiecie o kogo chodzi? wiecie czy on dobry jest?? Dziękuje za info.
Ps auta nie sprzedam bo nie dawno go kupiłam a działał bez zarzutów teraz mu coś odbiło :P
według mnie to całe sprzęgło poszło sie je**n a nie tylko docisk miałem podobnie w hondzie stopniowo coraz ciężej wchodziły aż w końcu kaplica.
Lub brak (minimalny poziom) oleju w skrzyni ale to Mechanik powinien stwierdzić na samy początku
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.