Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

~Motywacja niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 14:33
Chociaż dobrze, że dzieci wam tak nie giną. Osobom, którym ginie pies/kot/inny futrzak powinno się sądownie zakazać reprodukcji.
W ogóle wiecie, że lada dzień wyjdzie trynkiewicz? W ogóle wiecie, że policyjny jasnowidz przepowiedział, że trynkiewicz zabije kolejną osobę? W ogóle wiecie, w ktorym mieście się osadzi po wyjściu z pierdla?
No wiecie, czy nie wiecie? Czy bardziej was interesują sprawy kaczyńskiego, ktore was nie dotyczą. No wiecie, czy nie wiecie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 14:36
~Motywacja napisał(a): Chociaż dobrze, że dzieci wam tak nie giną. Osobom, którym ginie pies/kot/inny futrzak powinno się sądownie zakazać reprodukcji.
W ogóle wiecie, że lada dzień wyjdzie trynkiewicz? W ogóle wiecie, że policyjny jasnowidz przepowiedział, że trynkiewicz zabije kolejną osobę? W ogóle wiecie, w ktorym mieście się osadzi po wyjściu z pierdla?
No wiecie, czy nie wiecie? Czy bardziej was interesują sprawy kaczyńskiego, ktore was nie dotyczą. No wiecie, czy nie wiecie?

W którym miescie się osiądzie to nie wiem ,resztę wiem ,to powiedz ,w którym?
~ niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 14:36
~Motywacja napisał(a): Chociaż dobrze, że dzieci wam tak nie giną. Osobom, którym ginie pies/kot/inny futrzak powinno się sądownie zakazać reprodukcji.

W którym miescie się osiądzie to nie wiem ,resztę wiem ,to powiedz ,w którym?
~Motywacja niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 14:41
o trynkiewiczu się mówi, a wiecie, że nie tylko jego dotkneła amnestia? A wiecie, że zaraz po nim wyjdą kolejni pedofile? A wiecie gdzie zamieszkają? A wiecie, gdzie mają ,,chałupy" przygotowane? A wiecie, że ,,najazdy" na Panią Kempe nie są najważniejszym problemem jakim powinniście się przejmować?
A wiecie, że trynkiewicz wprost powiedział, że po wyjściu znowu zabije? A wiecie, że organy ścigania, mające zapewnić ochronę jemu jak i społeczenstwu nie są tak sprawne jak zakładają? Wiecie o tym czy nie?
A wiecie, że OMOM będzie bił Polaków na ulicach, którzy mają inne zdanie niż tusk? Wiecie, czy nie wiecie? A wiecie, że zamiast darmowych podręczników będziecie mieli 2 razy droższe(co najmniej) no wiecie, czy nie wiecie?
~ niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 15:16
Nie wiemy ,powiedz ,no no nie bądź jak twojego ojca dzieci ,no ,no powiedz,powiedz
~ niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 15:16
Nie wiemy ,powiedz ,no no nie bądź jak twojego ojca dzieci ,no ,no powiedz,powiedz
~xyz niezalogowany
17 stycznia 2014r. o 20:54
...Osobom, którym ginie pies/kot/inny futrzak powinno się sądownie zakazać reprodukcji....ę

Weź się w innym temacie udzielaj :>
116
#moderator nieaktywny
23 stycznia 2014r. o 15:43
~ja napisał(a): Witam, zgubiłem dziś klucz od auta gdzieś koło parkingu na ulicy Piastów przy pralni, na uczciwego znalazce czeka nagroda pieniężna mój numer 604-597-585
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza