Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pobieraczek

~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 17:21
llezka napisał(a): tak muj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/ Dopisane 14.02.2012r. o godz. 16:57:tak mOj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/

poszukaj w google: pobieraczek ekspres reporterow. tam jest caly reportaz, nie plac, nic ci nie moga zrobic
ja dostaje takie wezwania od 2 lat srednio co 2 miesiace z coraz to nowszymi grozbami wlacznie z inspektorem terenowym ze smai po kase przyjada i nic nie moga zrobic, stad tylko sla te monity, spokojnie do bigu cie nie podadza ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Rafał niezalogowany
14 lutego 2012r. o 17:27
Usuń meila i tak nic ci nie zrobiło :)
5169
#tomon nieaktywny
14 lutego 2012r. o 17:31
Ja zalogowałam się na ww stronie w październiku 2010 roku,nic nie pobrałam!!!.Po kilku tygodniach dostałam e-mail,że mam zapłacić 94,80 zł... Odpisałam co o tym myślę,nie przebierając w słowach.Myślałam,że dotarło.Widziałam w telewizji ten temat "POBIERACZEK" w programie SPRAWA DLA REPORTERA.Też było tam kilkoro poszkodowanych i ten sam problem.
Dzisiaj dostałam od nich pismo-wezwanie do zapłaty,przedsądowne z windykacji.
NIE MAM ZAMIARU PŁACIĆ ZA COŚ Z CZEGO NIE SKORZYSTAŁAM I NICZEGO NIE KUPIŁAM.

Nie będę odpowiadać na te pisma i e-maile.Mam ich w nosie NACIĄGACZY ZASR....YCH

Dopisane 14.02.2012r. o godz. 17:31:

To było w EKSPRESIE REPORTERÓW nie w SPRAWIE DLA REPORTERA
Przepraszam.
~ niezalogowany
14 lutego 2012r. o 17:43
Wszystko w tym temacie: http://www.prawont.pl/2010/11/pobieraczek_29.html
~... niezalogowany
19 lutego 2012r. o 13:43
na stronie pobieraczka jest regulamin punkt trzeci mówiący o odstąpieniu od umowy wyslijcie to do pobieraczka podpisane i dadzą wam spokuj ja tak zrobiłam podziekowano mi i napisali że wiecej nie bedą mnie niepokoić i jak na razie jest cisza
~Roksana niezalogowany
19 lutego 2012r. o 17:53
też miałam wezwanie do zapłaty z pobieraczka to było ponad rok temu w listopadzie ale zignorowałam i od tamtej pory nic nie dostałam od nich
~ niezalogowany
19 lutego 2012r. o 20:27
llezka napisał(a): tak muj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/ Dopisane 14.02.2012r. o godz. 16:57:tak mOj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/

Nic nie robić olać ich i nawet nie odpisywać na maile.
Najlepiej rejestrować sie na jakies lipne dane typu Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
5169
#tomon nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 0:23
I znów się zaczęło ;-) kolejne wezwanie przedsadowne do zapłaty...
Pobieraczek znów atakuje Boleslawiec ;-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza