Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pobieraczek

4469
#Patrzalski nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 0:30
Bolesławcu broń się ,zaatakuj "pobieraczka " .
Jeśli nie pobierałeś żadnych plików ,nie płac . Jeśli pobrałeś ,zażądaj potwierdzenia legalności takiego pośrednictwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~dinal niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 0:33
olać, zapomnieć i żyć spokojnie
~luz niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 11:28
tomon napisał(a): I znów się zaczęło ;-) kolejne wezwanie przedsadowne do zapłaty...
Pobieraczek znów atakuje Boleslawiec ;-)

Ludziska kochane, dajcie sobie spokój z tym pseudo pobieraczkiem, to nie jest warte waszej uwagi i zachodu. Ja około trzech lat temu zarejestrowałem się tam (nic nie pobierając), też dostałem kilka ostrzeżeń i ponagleń ,ale olałem to totalnie, poblokowałem im adres mailowy i od dwóch lat mam spokój od tych ...i. Oni żyją tylko z tych którzy dadzą się zastraszyć i płacą im nie wiadomo za co !

Zastosowana autokorekta

~Nie ma pobieraczka niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 11:55
Nie ma już pobieraczka.Powstało coś bardzo podobnego do niego - coś LoadFile,jakoś tak,ale działa tak samo.Nie pobierajcie !!
7066
#Gamelin nieaktywny
19 stycznia 2013r. o 12:20
llezka napisał(a): czy ktos miał lub ma problemy zwiazane z niby darmowa strona do pobierania Pobieraczek?
prosze o pomoc co zrobic znimi bo każą płacic puzniej za niby darmowa stroną :/

Ja dostałem jakis czas temu wezwanie ostateczne do zapląty 98 zł jak dobrze pamietam i z grozba ze nastepne bedzie wezwanie do sadu , al juz wczesniej czytalem o pobieraczku bo bylo o tym glosno i najzwyczajniej w swiecie olalem to wezwanie ...a jakis czas temu przeczytalem ze pobierak zostal zlikwidowany ...wiec tematu nie ma ;)

~Nie ma pobieraczka niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 14:23
~Nie ma pobieraczka napisał(a): Nie ma już pobieraczka.Powstało coś bardzo podobnego do niego - coś LoadFile,jakoś tak,ale działa tak samo.Nie pobierajcie !!

Mam znalazłem:
http://www.pcworld.pl/news/Plikostradapl.Pobieraczekpl.czy.maja.cos.wspolnego.html
~llezka niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 19:39
a mi w koncu przyszło ,ze idzie do sądu bo nie wpłaciłam :/
:) ale ...e płacic zacos czego sie nie uzywa

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
19 stycznia 2013r. o 21:05
llezka napisał(a): tak muj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/ Dopisane 14.02.2012r. o godz. 16:57:tak mOj syn sie zarejstrował i nic nie pobrał wysyłali mi meile z pogruszką odpisałam co myslałam ,miałam z rok spokoju a dzis niestety przyszło mi pismo przedsadowe wezwanie do zapłaty prawie 95zł jak nie zapłace do 7dni idzie do sadu a potem do komornika,co robić...pomocy :/

"meile z pogruszką " ? czyli z tym co po gruszce zostało?:D
"do 7 dni idzie do sadu"-wiadomo ,że jak po gruszkę to do sadu ,a gdzież by indziej?

-pisze się:pogróżka,maile z pogróżką :p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza