Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~dzwoneczek niezalogowany
28 marca 2012r. o 9:10
Kucharka z pasją do gotowania chętna do podjęcia pracy o ile ciąża to nie problem :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 marca 2012r. o 11:37
karolcia7775 napisał(a): Praca jest...tylko trzeba po chodzić,po pytać ogólnie POSZUKAĆ...ale dla nie których to chyba zbyt wiele... :>

jak w cv piszesz po chodzić,po pytać to kto cie zatrudni:)
pochodzić,popytać-tak piszemy:)
~ niezalogowany
28 marca 2012r. o 18:40
~ napisał(a):
karolcia7775 napisał(a): Praca jest...tylko trzeba po chodzić,po pytać ogólnie POSZUKAĆ...ale dla nie których to chyba zbyt wiele... :>

jak w cv piszesz po chodzić,po pytać to kto cie zatrudni:)
pochodzić,popytać-tak piszemy:)

I dostaniesz prace za pochodzenie.
~Przemysław niezalogowany
28 marca 2012r. o 18:48
Praca niedługo stanie się niedostępna całkowicie .Jedynie pozostanie wyprowadzanie psów nadętym urzędnikom .
Teraz obłudnie na telebimach chwalą się " Bolesławiec najlepiej oświetlonym miastem w Polsce " -- mogli by jeszcze dodać że ten tytuł przyznała im firma która montowała oświetlenie w rynku i mostu.Na zwycięzcę wybrali to miasto które wywaliło najwięcej kasy na świecidełka.
Teraz będzie konkurs na miasto w którym przepływa najwięcej wody pod Bolesławieckim wiaduktem -- ciekawe kto wygra ?
~Po znajomości niezalogowany
28 marca 2012r. o 19:21
Niestety wielu ma rację GŁÓWNIE ZNAJOMOŚCI- u nas po znajomości szefowa zatrudniła koleżankę -koleżanki- a później dokoptowała jeszcze jej siostrę. O ile pierwsza z zatrudnionych jak cię mogę - daje radę o tyle druga kiepsko sobie radzi i nie wiadomo jak się zachować bo społeczność nasza mała boi się powiedzieć złego słowa na te po znajomości zatrudnione. A zaczyna się coraz bardziej jedna z drugą obijać i odpychać od siebie robotę, coraz bardziej "panoszyć" i atmosfera zaczyna się robić kiepskawa... Przykre ale prawdziwe. Lepiej zatrudniać zgodnie z kwalifikacjami... ale to wiedzą tylko nieliczni a inni udają, że nie wiedzą... :( I co z tego, że szefowa chciała dobrze- koleżance pomóc, że jest dobrym człowiekiem, jak inni to wykorzystają...
5311
#Matejo nieaktywny
29 marca 2012r. o 8:42
Nie rozumię czemu narzekacie.
Ja po studiach wyjechałem do Wro i przez rok nie znalazłem dobrej pracy, głównie robiłem jako telemarketer, więc wróciłem do BC bo cięzko było się utrzymać we wro za1tys. zł
I jak wróciłem odrazu znalazła się praca i to nie za tysiąc tylko znacznie więcej, i teraz siedzę w biurze i pracuje.
Więc proszę nie narzekajcie tylko szukajcie.
Ten czas który poświęcacie na pisanie w tym temacie możecie sporzytkować znacznie lepiej, m.in. na poszukanie pracy, lub jakiś darmowych kursów aby poprawić swoje kwalifikacje i wtedy będzie łatwiej o pracę.
Dodam jeszcze że w Polsce irytuje mnie to jak Ojciec z dwójką dzieci i nie pracującą żoną, mówi że nie pójdzie pracować za 600 zł, bo to za mało i praca u nie odpowiada.
To już lepiej siedzieć nie mieć nic masakra.
Moim zdaniem nie ważne jaka praca ważne że jest jakiś grosz.
Przecież żdna praca nie chańbi.
I zdaje mi się że większość osób piszących w tym temacie wychodzą z podobnego założenia.
Prawdziwi Polacy tylko narzekają.
Weźcie się za Siebie a nie tlko gadacie że wszystko i wszędzie źle.

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
~jaś niezalogowany
29 marca 2012r. o 10:19
~Po znajomości napisał(a): Niestety wielu ma rację GŁÓWNIE ZNAJOMOŚCI- u nas po znajomości szefowa zatrudniła koleżankę -koleżanki- a później dokoptowała jeszcze jej siostrę. O ile pierwsza z zatrudnionych jak cię mogę - daje radę o tyle druga kiepsko sobie radzi i nie wiadomo jak się zachować bo społeczność nasza mała boi się powiedzieć złego słowa na te po znajomości zatrudnione. A zaczyna się coraz bardziej jedna z drugą obijać i odpychać od siebie robotę, coraz bardziej "panoszyć" i atmosfera zaczyna się robić kiepskawa... Przykre ale prawdziwe. Lepiej zatrudniać zgodnie z kwalifikacjami... ale to wiedzą tylko nieliczni a inni udają, że nie wiedzą... :( I co z tego, że szefowa chciała dobrze- koleżance pomóc, że jest dobrym człowiekiem, jak inni to wykorzystają...

ta szefowa to miernota a nie dobry czlowiek, stosuje praktyki korupcjogenne i patologiczne !!!! postaw sie teraz na miejscu ludzi z kierunkowym wyksztalceniem co szukaja pracy po dobrych uczeniach, a ta gnida zatrudni pierwsza lepsza nie w teemacie bo znajoma znajonej, jak tak bedziesz na to kazdy z was przyzwalac to potem tak sie dzieje w tym kraju ze same ukladziki ...... tej miernej szefowej mowimy NIE !!!!!!!
8691
anna_m
29 marca 2012r. o 16:45
A gdzie może znaleźć pracę mama 3 letniego przedszkolaka z wyższym wykształceniem. Dziecko chodzi do przedszkola prywatnego, które jest czynne do 16.00. Mąż pracuje na budowie od 7- 18-20.00.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza