Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Pomoc dla Filipka

~Tata niezalogowany
16 kwietnia 2012r. o 17:24
W związku ze zbliżającym sie końcem rozliczeń podatkowych chcę podziękowąć wszystkim tym, którzy okazali swe serce i zdecydowali się przekazać 1% naszemu Filipkowi. Dziękuję...
Filipek robi postępy ale nadal potrzebuje pomocy. Każdy z nas może wspomóc rehabilitację wpłacając choćby najdrobniejszą kwotę na konto fundacji...
NR KONTA -na ulotce na pierwszej stronie-
Koniecznie należy w tytule przelewu wpisać Darowizna BRUNO...
...Decyzja Należy Do CIEBIE...

DZIĘKUJEMY
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciocia niezalogowany
16 kwietnia 2012r. o 19:01
Filipku Kochamy cię mocno i życzymy wytrwałości w dążeniu do celu
~Tata niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 17:08
Zbieramy darowizny na rehabilitację naszego synka, każdy z Was może pomóc w walce Filipka o zdrowie, wystarczy przelać choćby najmniejszą kwotę na konto Dolnośląskiej Fundacji Ochrony Rozwoju Zdrowia. Nr konta i niezbędne dane znajdują się na ulotce informacyjnej na pierwszej stronie , koniecznie z dopiskiem "Darowizna Bruno". W każdym z nas kryje się chęć pomagania innym... Dziękujemy...
7612
bax
11 grudnia 2012r. o 23:14
~Alicja napisał(a): Dzień dobry,
nazywam się Filip Gil, mam 15 miesięcy. Mieszkam w małej miejscowości nieopodal Bolesławca. W pierwszej dobie życia zostałem przetransportowany karetką neonatologiczną do szpitala w Legnicy na intensywną terapię z powodu niewydolności oddechowej. W szpitalu byłem wentylowany mechanicznie przez 4 doby w piątej tlenoterapia biernie.
Po dwóch tygodniach opuściłem szpitali i mogłem pierwszy raz zobaczyć mój dom. Niestety czekało mnie wiele wizyt w specjalistycznych poradniach tj.: neonatologicznej, neurologicznej, audiologicznej, okulistycznej, pulmonologiczno-alergologicznej. Od pierwszego miesiąca życia jestem rehabilitowany z powodu asymetrii i niewładnej rączki. Powracające infekcje górnych dróg oddechowych opóźniały moją rehabilitację, która jest kosztowna. Z upływem czasu nie rozwijałem się jak moich rówieśnicy.W związku z czym rehabilitacje jest bardzo potrzebna oraz wizyty
w specjalistycznych poradniach. Obecnie mam stwierdzone dziecięce porażenie mózgowe pod postacią obustronnego niedowładu kurczowego, czterokończynowego z przewagą wzmożonego napięcia po prawej stronie oraz encefalopatię niedotleniowo - niedokrwienną. Mój stan zdrowia wymaga specjalistycznej opieki oraz intensywnej rehabilitacji. Związane jest to ze sporymi wydatkami , dlatego zwracam się do ludzi dobrej woli o wpłaty choćby najdrobniejszej kwoty
na podane kont:

Dolnośląska Fundacja Rozwoju Ochrony Zdrowia
ul. Traugutta 112 bud. E
50-420 Wrocław
Bank Pekao S.A. I O/Wrocław
45 1240 1994 1111 0000 2495 6839
Koniecznie z dopiskiem:
darowizna na cele ochrony zdrowia "Bruno”

Bądź proszę o rozważenie możliwości przekazania
1 % Podatku :

Nr KRS: 0000050135 z dopiskiem BRUNO

Z poważaniem i szacunkiem dziękujemy w imieniu Filipka
Alicja i Marcin Gil.
[img=1329603164_k5i0r6z.jpg]

up :)
Rodzice Filipka również zbierają nakrętki :)

~Tata niezalogowany
12 grudnia 2012r. o 20:38
Dziękuje za podniesienie tematu:) Tak zbieramy plastikowe nakrętki... serdecznie dziękujemy wszystkim ludziom dobrej woli zarówno tym których znamy jak i tym, którzy chcą pozostać anonimowi za wsparcie finansowe i nie tylko w rehabilitacji naszego synka, dziękujemy szkołom za zaangażowanie w akcję zbiórki nakrętek, dziękujemy pracownikom sklepu Kaufland w bolesławcu w którym prowadzimy zbiórkę publiczną dla Filipka, która potrwa do 28 lutego 2013r. Dziękuje i tym o których zapomniałem... i przepraszam zarazem...

Przecież jest Was tak wielu.

dziękuje w imieniu Filipka

[img=1355341113_peguky7.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAPodatek miedziowy