Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

13926
qwax_
31 stycznia 2019r. o 18:58
fobiak napisał(a): tak, tylko, ze czlowiek nie widzial dinozaura na oczy

Na pewno? Bo tak mówi "nauka"?
To tak na szybko...
https://www.suenee.cz/wp-content/uploads/2017/02/koweit-cave-art.png
albo
[img=1548956935_a6k6ubb.jpg]

Dopisane 31.01.2019r. o godz. 18:58:

https://innemedium.pl/wiadomosc/ludzie-dinozaury-mogli-istniec-w-tym-samym-czasie

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rdzawozłoty Zaślaz niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:03
Ciemny lud jest ciemny. Afera misia i brzydkiego kaczątka przykryta

https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/schadzki-niesiolowskiego-cba-wiedzialo-wszystko-juz-trzy-lata-temu/ft23880
~~Szary Omieg niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:06
Jaanoo napisał(a):

:D
~~Alabastrowa Nasturcja niezalogowany
31 stycznia 2019r. o 19:11
Fobiak. No nie wiem. Kopaczowa w Smoleńsku grunt przeryła dość głęboko to może i jakąś kość piszczelową dinozaura znalazła. Widocznie wie co mówi. Ciekawe tylko do czyjej trumny ją zamelinowała
211
skorn
31 stycznia 2019r. o 23:24

<i>
~~Rudożółty Złocień niezalogowany
1 lutego 2019r. o 6:55
- Mój brat podjął współpracę z CBA. Sam pośredniczyłem w nawiązaniu kontaktu i byłem świadkiem pierwszego spotkania w tej sprawie, które odbyło się u mnie w domu - mówi Onetowi Marcin Rudnicki, brat oskarżonego o oszustwa w aferze reprywatyzacyjnej Jakuba R.

Jakub R. w latach 2006-2013 był wiceszefem warszawskiego Biura Gospodarki Nieruchomościami. W tym czasie regularnie spotykał się towarzysko m.in. z Mariuszem Kamińskim, Ernestem Bejdą i Maciejem Wąsikiem
O kontaktach Jakuba R. z CBA mówił dzisiaj na przesłuchaniu przed komisją weryfikacyjną mec. Robert Nowaczyk
- Współpraca mojego brata z Biurem rozpoczęła się w 2016 r. Atmosfera wokół niego była wtedy nieprzyjemna i chciał ją podjąć, aby oddalić od siebie ewentualne nieprzyjemności - opowiada Marcin Rudnicki, przez wiele lat towarzysko związany z ludźmi ze środowiska CBA
- Udział osób związanych z PiS-em w sprawie reprywatyzacji jest oczywisty. Ci ludzie, których doskonale znam i których za moim pośrednictwem znał mój brat, mieli w tym swój udział - zaznacza
19709
#Anonim19709 nieaktywny
1 lutego 2019r. o 9:26
[img=1549009609_q3pjy8h.jpg]
~~Rdzawozłoty Zaślaz niezalogowany
1 lutego 2019r. o 9:52
pis zastało Polskę silną i bezpieczną a zostawia słabą, zrujnowaną, podzieloną, okradzioną, zdemolowaną, ogłupioną
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza