~~Brązowa Fasola napisał(a): napisz mi po jakiego ''wuja'' powołano na ministra Sasina nie dając mu ''teki''
bo ja uważam że za ''zasługi'' dla prezesa i na otarcie łez
pomijam fakt że tym samym wzrasta jego wynagrodzenie i odprawa jaką dostanie odchodząc ze stanowiska
reszta tych nowych ministrów od siedmiu boleści to tylko nagroda za wasalizm jakim popisywali się za czasów kiedy byli tłem dla makkwacza
jedno jest pewne -nie będzie lepiej ale za to śmieszniej
DZISIAJ ZAPOWIADAJĄ UPAŁ -NIE ZAPOMINAJCIE O BUTELCE Z WODĄ :)
Od czterech lat zapowiadacie w Polsce armagedon. Najpierw wszystko miało tąpnąć miesiąc po wyborach. Potem po pierwszym roku rządów. A tu zamiast coraz gorzej to jest coraz lepiej. Wskaźniki makroekonomiczne zwariowały i ciągle pną się w górę.
Tacy nieudacznicy nami rządzą a tu taki cud. Może faktycznie wystarczy nie kraść?
Pomyśl sobie gdzie byśmy byli, gdyby światłe i najwspanialsze PO za swoich rządów chciało działać podobnie. No ale było, minęło.
Może czas rozejrzeć się wkoło i przyjąć że mimo ze temu PiS-owi daleko jest do ideału, to jednak robi dobrą robotę i zaklinanie rzeczywistości że nagle wszystko pierdyknie staje się powoli śmieszno-tragiczne.