Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kobiety nie mają wątpliwości. Bolesławiec liderem porodów po ludzku
~~Ceglastoróżowy Jałowiec niezalogowany
14 godz. 17 min. temu
A co to kogo obchodzi, gdzie kobieta rodzi?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ginekolog amator niezalogowany
13 godz. 55 min. temu
Co to znaczy ,,po ludzku''? Czy w XXI wieku można rodzić inaczej?
Czy jeśli jest zapewnienie o opiece to czy w tym szpitalu można usunąć ciążę zagrożoną wadami ?
~~Barwinkowy Bukszpan niezalogowany
13 godz. 52 min. temu
Od kiedy nie ma tam Krwawej Merry to porodówka jest ok.
~~Śliwkowa Cebulica niezalogowany
13 godz. 48 min. temu
W latach 70-tych ub wieku położne w tut. szpitalu miały fartuchy z naszytymi wielkimi i luźnymi kieszeniami. Rodzące po włożeniu do nich datków, mogły liczyć na w miarę "ludzkie" traktowanie.
Dobrze, że to się zmieniło... jeśli się zmieniło.
~~Ja niezalogowany
12 godz. 51 min. temu
Ja rodziłam dwa razy naturalnie i mam porównanie. 10 lat temu rodziłam w lubaniu i uważam że opieka okropna i lekarz który był wtedy na zmianie traktował mnie też okropnie razem z położną, mówili do mnie "że przesadzam żebym tak nie przeżywała i żebym się uspokoila i żebym nie przesadzała bo nie jest tak zle", maczylam się cały dzień i całą noc i nic nie zrobili przez ten czas a rano gdy miała przyjść zmiana to powiedzieli mi zeby nie dała sobie nic zrobić bo będzie bardziej bolało i będzie gorzej. Gdy przyszła inna położna i Pani doktor to podłączyli mi kroplówkę i urodziłam zaledwie w godzinę, dzięki Bogu że zmiana przyszła.
Drugie dziecko rodziłam 7 lat temu w Bolesławcu i uważam że opieka mega super, położna była przy mnie przez cały dzień bo również miałam wywoływany kroplówka i opieka super i Pani doktor przychodziła i często mnie badała i ciągle pytały czy wszystko w porządku i jak się czuje itd i głaskały mnie po ramieniu, naprawdę wtedy wiedzialam z czym wiąże się i jak wygląda poród.
A czy to jest dobra opinia rodzic Po ludzku to nie wiem bo innych metod nie mamy w naszej okolicy do możliwości wyboru.
~~Anna niezalogowany
10 godz. 45 min. temu
Bez gazu , którego nie ma tam , znieczulenia to nie wiem czy to jest po ludzku.
~~Poliszynel z tajemnicą niezalogowany
9 godz. 50 min. temu
Szkoda pieniędzy na znieczulenia bo przecież ta jest potrzebna na pensje dyrektora i jego kolesiowskiej sitwy.
Gdzie sprawozdanie z obecnego zadłużenia szpitala? Dlaczego żaden przydupas ratuszowy nie wnosi o audyt?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza