~~Ciemnopomarańczowa Porzeczka napisał(a): ...
Paweł ,adoptuj jedno panny , Ulżysz chłopu ,jest politycznie na dnie .
...
Może i tak Głupia Papugo , że jestem na dnie , ale Ty za to szczytujesz wśród Popaprańców i różnych innych zakodowanych biedroniowców . Wiesz dlaczego lubię PanaM ... ? Bo napisał w prywatnej korespondencji Paligłupowi " miałeś chamie Złoty Róg " ... a Tobie Głupia Papugo ostał się chochoł Ryżego Olsena i Jaro z drugiej strony tego samego medalu . Dualizm fraktalny , jest Ci pojęciem absolutnie nie znanym . Nie mówiąc o innych fraktalach . Jednego wielbisz , drugiego ganisz , dobry , zły , plus , minus . Masz w umyśle zakodowany program , jak na dysku sztywnym , jak dziennikarz Maniek , im gorsza informacja , tym lepsza.
A Stwórcy chodzi o to , żebyście wreszcie myśleć zechcieli. Marzy mi się taki dzień , że Głupi Jasiu , którego kocham szczerze , bo Jezus sugerował ... " naucz się kochać " , no to się uczę :) ... marzy mi się taki dzień , że Głupi Jasiu ... powie tak ... Piotrek myliłem się w wielu kwestiach ... wybaczysz ?
Panna odpowie ... Janek weś nie pier.dol , ja nie jestem głupia baba z żydowskiego plemienia , żeby kamieniem rzucać w Ciebie , chociaż świadomie mnie wqurwiasz :D
Pewnie , że wybaczam :) Czegoś się od Jezusa nauczyłem :D
To kiedy to piwko face , to face , masz odwagę cywilną ? :)
Dobranoc Janusz :)