Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
23 czerwca 2019r. o 22:21
~~Granatowoszara Kalia napisał(a):
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew napisał(a): Mordercy mino wszystko należało pozwolić się ubrać.
pisowskie propagandowe służby są pozbawione człowieczeństwa.
Amatorska pokazówka.

Najgłośniej krzyczą nawiedzeni ignoranci!
Policja pozwoliła sobie na nadmiernie uprzejmy nieprofesjonalizm wobec Barbary Blidy, za co i policja i rząd byli przez lata wyzywani od morderców! Za okazanie człowieczeństwa!
Młody i wysportowany bestialski morderca dlatego nie stawiał oporu, że został profesjonalnie potraktowany! Gdyby dano mu szansę na stawianie oporu, byłoby za późno!

Policja musiała wiedzieć że Barbara Blida miała najprawdopodobniej legalnie broń
i w związku z tym zachowali się nieprofesjonalnie. Amatorzy bez wyobraźni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Granatowoszara Kalia niezalogowany
23 czerwca 2019r. o 22:26
Napisałam przecież!

"Najprawdopodobniej" nieucy i ignoranci mądrzą się bez sensu!
Policja powinna się spodziewać, że oskarżona o korupcję przywita ich ogniem z karabinu maszynowego :D
~~Ciemnokasztanowy Ostrokrzew niezalogowany
23 czerwca 2019r. o 22:56
Mateusz Morawiecki zgodził się na niszczenie klimatu.
Do 2050 r. zablokował pakiet klimatyczny żeby bronić
biznes węglowy i to nie nasz ale Rosji.
Ta decyzja skazuje część Polaków na pewną śmierć przez smog ,
i wdychanie nieczystego , pełnego środków trujących powietrza.
A Polska pozostanie zacofanym trucicielem. NIE GRATULUJĘ !!!
315
#mir.ko nieaktywny
23 czerwca 2019r. o 23:27
tylko kto truje

https://wiadomosci.tvp.pl/43195452/podwojne-standardy-niemiec
~~Ruda Ślazówka niezalogowany
24 czerwca 2019r. o 14:46
Ministerstwo zapewnia, że nie będzie "bykowego". "To jedynie wstępna koncepcja"

"Rzeczpospolita" dotarła do niejawnego dokumentu rządowego, który przewiduje możliwość wprowadzenia w Polsce bykowego - podatku nakładanego na osoby bezdzietne. Przedstawiciele rządu odnieśli się do publikacji.

Magister zegar tyka .
~~Burawa Cebula niezalogowany
24 czerwca 2019r. o 18:08
~~Ruda Ślazówka napisał(a): Ministerstwo zapewnia, że nie będzie "bykowego". "To jedynie wstępna koncepcja"

"Rzeczpospolita" dotarła do niejawnego dokumentu rządowego, który przewiduje możliwość wprowadzenia w Polsce bykowego - podatku nakładanego na osoby bezdzietne. Przedstawiciele rządu odnieśli się do publikacji.

Magister zegar tyka .

Bardzo dobry pomysł, kto nie ma dzieci niech płaci.
~~Ciemnopomarańczowa Porzeczka niezalogowany
24 czerwca 2019r. o 18:26
~~Burawa Cebula napisał(a):
~~Ruda Ślazówka napisał(a): Ministerstwo zapewnia, że nie będzie "bykowego". "To jedynie wstępna koncepcja"

Magister zegar tyka .

Bardzo dobry pomysł, kto nie ma dzieci niech płaci.

Paweł ,adoptuj jedno panny , Ulżysz chłopu ,jest politycznie na dnie .

Marek Jakubiak i Piotr Liroy-Marzec opuszczają Konfederację. "Polityczna agencja towarzyska"

- Jak obserwuję całą tę branżę to nasuwa mi się określenie "polityczna agencja towarzyska": kto, z kim i za ile. Jestem przerażony - wyznał Piotr Liroy-Marzec podczas konferencji prasowej. Polityk i muzyk ogłosił na niej, że wraz z Markiem Jakubiakiem opuszcza Konfederację. Politycy tworzą nową formację o nazwie "Federacja" i mają ambitne plany.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
24 czerwca 2019r. o 21:38
~~Ciemnopomarańczowa Porzeczka napisał(a): ...
Paweł ,adoptuj jedno panny , Ulżysz chłopu ,jest politycznie na dnie .
...

Może i tak Głupia Papugo , że jestem na dnie , ale Ty za to szczytujesz wśród Popaprańców i różnych innych zakodowanych biedroniowców . Wiesz dlaczego lubię PanaM ... ? Bo napisał w prywatnej korespondencji Paligłupowi " miałeś chamie Złoty Róg " ... a Tobie Głupia Papugo ostał się chochoł Ryżego Olsena i Jaro z drugiej strony tego samego medalu . Dualizm fraktalny , jest Ci pojęciem absolutnie nie znanym . Nie mówiąc o innych fraktalach . Jednego wielbisz , drugiego ganisz , dobry , zły , plus , minus . Masz w umyśle zakodowany program , jak na dysku sztywnym , jak dziennikarz Maniek , im gorsza informacja , tym lepsza.

A Stwórcy chodzi o to , żebyście wreszcie myśleć zechcieli. Marzy mi się taki dzień , że Głupi Jasiu , którego kocham szczerze , bo Jezus sugerował ... " naucz się kochać " , no to się uczę :) ... marzy mi się taki dzień , że Głupi Jasiu ... powie tak ... Piotrek myliłem się w wielu kwestiach ... wybaczysz ?

Panna odpowie ... Janek weś nie pier.dol , ja nie jestem głupia baba z żydowskiego plemienia , żeby kamieniem rzucać w Ciebie , chociaż świadomie mnie wqurwiasz :D

Pewnie , że wybaczam :) Czegoś się od Jezusa nauczyłem :D

To kiedy to piwko face , to face , masz odwagę cywilną ? :)

Dobranoc Janusz :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza