Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

211
skorn
26 listopada 2012r. o 11:23
To jeszcze napisz, która jest poprawna. Obstawiam, że wersja MAKu najbardziej przypadła ci do gustu.

Dopisane 26.11.2012r. o godz. 11:23:

http://prawo.rp.pl/artykul/757715,955390-Proces-o-kradziez-energii-za-70-groszy-kosztowal-ponad-2-tysiace-zlotych.html

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4469
#Patrzalski nieaktywny
26 listopada 2012r. o 11:55
Moja fantazja na temat rzeczywistości wygląda tak :
:]
Po 200 godzinach pracy ,przychodzi przelew , żona mówi ;) Nie ,nie mówi ;) Krzyczy !! Kochanie w tym miesiącu pożyczymy tylko 300 a nie 500 zł tak jak zwykle :D Jak przepracuje jeszcze 20 lat to pewnie umrę z długiem około 150 zł !! Czyli jest coraz lepiej :*
9879
#panda nieaktywny
26 listopada 2012r. o 13:25
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,12924356,35_tys__za_godzine_lotu__rownowartosc_mercedesa_w.html

35 tys. za godzinę lotu, równowartość mercedesa w weekend. Tak lata premier! Donald Tusk zapomniał o swoich obietnicach, że skończy z Bizancjum w stylu Kaczyńskich i będzie latał samolotami rejsowymi. Rządowego embraera traktuje jak prywatną taksówkę,czytamy w poniedziałkowym "Newsweeku".

Dopisane 26.11.2012r. o godz. 13:07:

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/kuriozalny-wyrok-za-70-groszy-trafil-do-wiezienia,1,5314701,wiadomosc.html

"Janusz Z. został skazany na trzy miesiące pozbawienia wolności za kradzież energii o wartości... 70 groszy. Sam proces mężczyzny kosztował państwo wielokrotnie więcej, bo ponad dwa tysiące złotych - informuje dzisiejsza "Rzeczpospolita".

Dopisane 26.11.2012r. o godz. 13:25:

"Dwie skrajnie nieodpowiedzialne postawy zagarnęły naród, a kto stoi po środku, ten wrogiem dla obu stron."

artykuł warty przeczytania , autor Kazimierz Turaliński.

http://wiadomosci.wp.pl/title,Kazimierz-Turalinski-zamach-terrorystyczny-w-Polsce-jest-realny,wid,15125006,wiadomosc.html

3299
#gb nieaktywny
26 listopada 2012r. o 17:43
panda, w jesiennych pogaduchach jesteś na 100% przygotowany ale niepotrzebnie :P
2900
#falco nieaktywny
26 listopada 2012r. o 19:24
rzeczywistość to powiedzieć że ,,co dziesiąty do rozstrzelania,, a absurd to to ,że jeszcze nie jest związany w kaftaniku...
rzeczywistość , to pomysł rozpisania referendum ,,jak odstrzelić Tuska,, a absurd że za takie słowa jest się zawieszonym w prawach członka -hehehe...a nie za niego...
rozbawiają mnie takie słowa a wkur...że tacy ludzie już nie siedzą...
no cóż -jeśli tak to może jutro ja sobie ,,pożartuję,,
kogo by tu zastrzelić? :>

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
26 listopada 2012r. o 23:21
Widziałeś chociaż jeden film Brauna? Polecam, mimo że to przeciwieństwo odmóżdżającego "szkła kontaktowego".

<i>
~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 0:07
Ja nie wiem czy widziałem jakiś film Brauna ,nawet nie kojarzę kto to jest ??Zareklamuj gościa ,morze obejrzę.
~ niezalogowany
27 listopada 2012r. o 0:11
morze już oglądam ? mieszkam przecież nad morzem ;p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza