Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
14 stycznia 2014r. o 22:19
Fatalna organizacja w służbie zdrowia!

"Arłukowicz wydłuża kolejki"

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103454,15272068,Maja_kwit_na_sprzet_wozek_lub_proteze_z_grudnia__Ale.html#MT

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
15 stycznia 2014r. o 21:00
~Patologia transformacji napisał(a): Zachęcam do przeczytania ksiązki "Patologia transformacji" prof.Witolda Kieżuna. Bardzo dobra pozycja ,
https://www.youtube.com/

Wysłuchałam na yt wypowiedzi Pana prof.Kieżuna. Fakty , które przedstawił są porażające. Jak bezmyślnie ,bez znajomości rzeczy , bez przygotowania obóz solidarnościowy przystapił do zmian ustrojowych w Polsce. No i mamy , co mamy...Kto poczuwa się do winy za miliony bezrobotnych ? Kto poczuwa się do winy za zmniejszanie sie populacji Polaków ? Dlaczego Polska ma liczyć 15 milionów mieszkanców ? Dlaczego mamy stać się (jeżeli już nie jesteśmy ) krajem kolonialnym... ;(
211
skorn
17 stycznia 2014r. o 18:07
[img=1389978409_gir1n3z.jpg]

<i>
2900
#falco nieaktywny
18 stycznia 2014r. o 7:12
Wy tu jak widzę na poważnie to i ja...
wczoraj posłuchałem wypowiedzi księdza który poczuł się urażony bo... na opakowaniu papieru toaletowego dostrzegł dwie owieczki i cyt. ,, obraża to wiernych i ich wyobrażenie o baranku bożym,,
połowa Europy tym papierem tyłeczki sobie podciera nie zastanawiając się nad tym ,skupiając się na wyżej wymienionej czynności, a ten nawet widzi ,,demony,,
kolejny ,,szczyt,, zdobyty
:D

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
18 stycznia 2014r. o 7:39
Powyżej prezentowane są wypowiedzi internautów którzy z założenia zawsze mnie krytykują ,
Zatem pozwolę sobie na skomentowanie tych trzech wpisów .
Zgadzam się w całości z każdą z trzech opinii.A jest to dowód na to że gdy odrzucimy ideologię , politykę , światopogląd to jako obywatele , mieszkańcy mamy te same bolączki.Jesteśmy nieudolnie zarządzani.Pytanie - czy my Polacy Po pierwsze mieszkańcy wzniesiemy się na wyżyny i pokierujemy instynktem samozachowawczym pozostawiając w skryciu emocje i osobiste wizje.
Po pierwsze praca , zdrowa gospodarka i bezpieczeństwo.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~ niezalogowany
18 stycznia 2014r. o 10:34
http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/michalkiewicz_znow_pod_ostrym_ostrzalem/88756

"Prof. Tomasz Nałęcz, doradca prezydenta Komorowskiego, powiedział z kolei, że p. Michalkiewiczem powinien zająć się psychiatra."

http://www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=3000
10897
#Anonim10897 nieaktywny
18 stycznia 2014r. o 12:49
PanM napisał(a): Powyżej prezentowane są wypowiedzi internautów którzy z założenia zawsze mnie krytykują ,
Zgadzam się w całości z każdą z trzech opinii.

Witaj Przemku ....Mój komentarz chyba zmieścił się w owych "trzech" , jak napisałeś. Owszem , krytykuję Twoje komentarze lecz nie dla zasady . Drażni mnie ,że chcesz niby coś poprawić w naszym życiu , lecz w oparciu o zasady (albo ich brak) partyjne organizacji , której szefem jest ktoś , kto dla mnie jest absolutnie niewiarygodny !! Więc Ty mu zaufałeś...i jesteś przekonany ,że on i cała ta organizacja poprawi nasz byt ?? Jeżeli zdystansujesz się do tego ruchu i popatrzysz obiektywnie , sam (taką mam nadzieję) nabierzesz przekonania ,że to nie ta partia , nie ten ruch.No chyba na szachownicy. Pozdrawiam. :D
10114
#alter nieaktywny
18 stycznia 2014r. o 15:57
Kolejny skandal w służbie zdrowia! Dramat rodziny!! I zaangażowanie ministra Arłukowicza po śmierci dzieci?! Może tak pan minister lepiej założy sobie sieć zakładów pogrzebowych zamiast zajmować się służbą zdrowia :>

http://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/kontrole-w-szpitalu-w-zwiazku-ze-smiercia-blizniat/prpm3

Dopisane 18.01.2014r. o godz. 15:51:

PanM napisał(a): Powyżej prezentowane są wypowiedzi internautów którzy z założenia zawsze mnie krytykują ,
Zgadzam się w całości z każdą z trzech opinii.A jest to dowód na to że gdy odrzucimy ideologię , politykę , światopogląd to jako obywatele , mieszkańcy mamy te same bolączki.Jesteśmy nieudolnie zarządzani.Pytanie - czy my Polacy Po pierwsze mieszkańcy wzniesiemy się na wyżyny i pokierujemy instynktem samozachowawczym pozostawiając w skryciu emocje i osobiste wizje.
Po pierwsze praca , zdrowa gospodarka i bezpieczeństwo.

PanieM moje krytyki wobec PanaM wypowiedzi wiążą się tylko i wyłącznie ze stroną merytoryczną. Nie ma tu wpływu żadna ideologia. Światopogląd oczywiście tak, oraz spojrzenie na priorytety.
W samych PanM komentarzach pojawiają się sprzeczności, także brak niestety wiedzy. Podobne opinie i krytyczne spojrzenie na to co się teraz dzieje w naszym życiu publicznym, oraz w polityce to jednak PanieM za mało, aby było nam po drodze. To kierunek zmian, to fundamenty, to podobne zasady i pomysły, wspólne cele na przyszłość zbliżają do siebie ludzi, zarówno w życiu, jak i w polityce.

Ponadto zgadzam się ze zdaniem Virgo. Partia do której PanieM należysz niczego dobrego dla Polski nie zrobiła. Jest to partia samych rozrabiaczy szukających rozgłosu. Polakom teraz potrzeba racjonalnego spojrzenia, które poprawiło by warunki ich życia. Pana partia nie zrobiła nic w tym kierunku. Jakoś też Pan osobiście nie ma też zasług w tym temacie.

Dopisane 18.01.2014r. o godz. 15:57:

skorn napisał(a):

Bratkowska broni życia? Proszę i wiemy o co Bratkowskiej chodziło - zaistnieć w mediach. Piszą o niej czasopisma, zamieszczają modelowe fotografie, mówią w TV - czy po to była jej wypowiedź, że "dokona aborcji w wigilie"? Bo postanowiła zostać celebrytką? :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza