O ile mi wiadomo , to Brunon K. siedzi , chyba , że znowu boscy Agenci zrobili jakąś prowokację. Jeśli ścierwomedia milczą , to znaczy :
primo, nic się nie stało. Sekundo, są trupy ... nie pytaj mnie o trzecią możliwość Drogi Papugo :)
Miłego :)
Dopisane 25.03.2014r. o godz. 17:33:
" Zacznę od tego, że od dawna szukałem metod na usprawnienie działania swojego mózgu. Takich, które pobudzałyby proces myślowy, eliminowały stany obniżonego nastroju i nie byłyby destrukcyjne dla organizmu. Stany obniżonego nastroju i cała otoczka z nimi związana, od zawsze były moim problemem zdrowotnym numer jeden. "
reszta tutaj :
(...)
Nie wiem , co w tym złego , że ktoś lubi myśleć ? :|
Czółko Brutusie ;)
Zmoderowano 25.03.2014 godz.19:38 - powód: promowanie strony internetowej (moderator)Dopisane 25.03.2014r. o godz. 19:49:
M.o.d.eratorze , przecież ja nieustannie promuję strony internetowe , linek do jutuba mi nie wyrzucasz , do astromarychy też nie , do wolnychmediów też nie kasujesz :)
Czemuś się uparł na Kefirka ... czy na Brutusa ?:D
Odpowiesz , czy ignorancja Twym orężem ? :D
Zmoderowano 25.03.2014 godz.19:51 - powód: błąd taga. O stronie kefira wypowiadałem się kilka tygodni temu , w tym temacie i nie będę się powtarzał. (moderator)Dopisane 25.03.2014r. o godz. 19:55:
A ... nie zauważyłem , przypomnij z łaski swojej :) Proszę :)
Zastosowana autokorekta