Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2014r. o 4:05
A o tym wiedzieliście:

~ napisał(a):

Nie jesteś całkiem normalny? hehe ... :)

Ależ oczywiście dziubasku z klapkami na oczach i ... przepaską oczywiście :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
25 marca 2014r. o 6:17
a nie słyszeliście nic o wybuchach w ,,naszym,, Sejmie? :|
przedwczoraj....

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
25 marca 2014r. o 19:55
O ile mi wiadomo , to Brunon K. siedzi , chyba , że znowu boscy Agenci zrobili jakąś prowokację. Jeśli ścierwomedia milczą , to znaczy :
primo, nic się nie stało. Sekundo, są trupy ... nie pytaj mnie o trzecią możliwość Drogi Papugo :)

Miłego :)

Dopisane 25.03.2014r. o godz. 17:33:

" Zacznę od tego, że od dawna szukałem metod na usprawnienie działania swojego mózgu. Takich, które pobudzałyby proces myślowy, eliminowały stany obniżonego nastroju i nie byłyby destrukcyjne dla organizmu. Stany obniżonego nastroju i cała otoczka z nimi związana, od zawsze były moim problemem zdrowotnym numer jeden. "

reszta tutaj :

(...)
Nie wiem , co w tym złego , że ktoś lubi myśleć ? :|

Czółko Brutusie ;)

Zmoderowano 25.03.2014 godz.19:38 - powód: promowanie strony internetowej (moderator)

Dopisane 25.03.2014r. o godz. 19:49:

M.o.d.eratorze , przecież ja nieustannie promuję strony internetowe , linek do jutuba mi nie wyrzucasz , do astromarychy też nie , do wolnychmediów też nie kasujesz :)

Czemuś się uparł na Kefirka ... czy na Brutusa ?:D
Odpowiesz , czy ignorancja Twym orężem ? :D

Zmoderowano 25.03.2014 godz.19:51 - powód: błąd taga. O stronie kefira wypowiadałem się kilka tygodni temu , w tym temacie i nie będę się powtarzał. (moderator)

Dopisane 25.03.2014r. o godz. 19:55:

A ... nie zauważyłem , przypomnij z łaski swojej :) Proszę :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
25 marca 2014r. o 23:39
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Ministerstwo-wydalo-49-mln-na-portal-dla-bezdomnych-3088896.html

<i>
4335
26 marca 2014r. o 5:37
Drogi M.o.d.eratorze proszę mnie nie ignorować ;)

" Życie to pewna droga, to Wy musicie nabyć pewne dane – pewne informacje, doświadczenia, aby na ich podstawie wyciągać wnioski i zdobyć wiedzę. "

a reszta jest tutaj :

(...)
Zmień swoją świadomość , a zmienisz cały Świat ... inaczej mówiąc Świat zacznij zmieniać od siebie ... kto mi to kurcze ostatnio mówił ? :D Stary już jestem i zniedołężniały , pamięć nie ta i Alter mi się gdzieś zawieruszył , kurcze , co ja teraz zrobię ? :D

Czółko Brutusie ;)

Zmoderowano 26.03.2014 godz.12:02 - powód: link do strony (moderator)

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
26 marca 2014r. o 6:13
za pózno na zmiany ;)
chociaż.... :D

popatrz np. na mnie
jak ja się zmieniłem.... :D

4335
26 marca 2014r. o 6:20
Fakt , ale mieliśmy piwko jakieś wypić ... tak , wiem , Ty nie pijesz :D

2900
#falco nieaktywny
26 marca 2014r. o 6:29
kawa tak -piwo stanowczo nie... :D

Dopisane 26.03.2014r. o godz. 06:29:

a na razie jadę zarabiać ,,kochane pieniążki,,

i nie żadne tam ,,fidu,, tylko real
i licząc je, jestem szczęśliwszy.... :D

,,aproposik,, -dawno mnie tu ktoś nie wyzwał od ,,niemieckiej mordy,, :D
czyżby wyjechał do jakiejś ,,irlandii,, ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem