Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2014r. o 21:19
A może byśmy tak zeszli z Panny i pogadali o absurdach naszej rzeczywistości ? :)

Jako rasowy samiec, Droga Arystokratko :) przyznać Ci muszę rację. I Tobie Literko również. Międzyludzkie stosunki ... to oczywiste , że jeśli chce się mieć posłusznych niewolników , to trzeba raz na jakiś czas kijem w worku zamieszać. Szczury wtedy gryzą się między sobą i nie próbują z worka wyjść. Na pohybel " ludożercom" i banksterom . Chyba zaczynam chwytać poezję ... :D

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
28 kwietnia 2014r. o 21:23
Pannazdzieckiem napisał(a): jeśli chce się mieć posłusznych niewolników

Ty akurat uwielbiasz przytakiwaczy, tylko tacy są inteligentni, przecież reszta to tylko "niewolnicy" ścierwomediów?! hehe
4335
28 kwietnia 2014r. o 22:12
~kc napisał(a): ... Podoba mi się, że bierze pełną odpowiedzialność za swoje słowa i zawsze jest gotowy do ewentualnej konfrontacji w realnym życiu. ...

No taki jestem , zimny drań, Droga Kc :) Mam nadzieję , że będę mógł ucałować Twoją dłoń na Bolec.party.

A Ziemkiewicz rację ma i basta :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
28 kwietnia 2014r. o 22:58
~ napisał(a): celem moim jest jednoznaczne wskazanie palcem i ośmieszenie zachowania, którego nie jestem w stanie tolerować :)

Byłbyś bardziej przekonywający, gdybyś się pod tym podpisywał.

tymczasem w innym miejscu naszej galaktyki:

<i>
~Iza niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 5:41
" ( ... ) Równie odległe i historyczne były działania ambasadora Prus w Rzeczpospolitej Bucholtza w dobie Sejmu Czteroletniego, tuż przed II-im Rozbiorem Polski. ( ... ) "
http://wpolityce.pl/polityka/193210-niemiecka-bratnia-pomoc-taka-formula-funkcjonowania-partii-politycznych-nawet-20-lat-temu-przypomina-republiki-bananowe

Chciałoby się rzec: Nihil novi sub sole ( nic nowego pod słońcem ).

Miłego :)
~Zdemotywowany niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 5:42
Prawidłowe reakcje. Nie widzę w tym nic śmiesznego.
4335
29 kwietnia 2014r. o 6:44
Sie porobiło :D

" Powinna powstać komisja śledcza ws. finansowania partii politycznych przez kapitał zagraniczny?

- To nie pierwsza afera związana z liderem PO. Donald Tusk to kopalnia afer. Właściwie każda rzecz, której się dotknął nadaje się do zbadania przez odpowiednie instytucje. Przede wszystkim powinna powstać komisja śledcza do zbadania afer Donalda Tuska. "

I źródełko :

http://niezalezna.pl/54592-donald-tusk-w-tym-czasie-sypal-pieniedzmi-ujawnia-byly-czlonek-kld

Rację ma znowu Ziemkiewicz. Ryży Olsen będzie pierwszym Premierem , który stanie przed Trybunałem Stanu. Jesteś pewien Kordek , że postawiłeś na właściwego konia ? :D
Słuchajcie , a może byśmy tak znacjonalizowali Biedronki , Kauflandy i inne wolne strefy ekonomiczne , nie mówiąc o bankach ? Wiem oczywiście , że " nowoczesne modele ekonomiczne " nie przewidują takiej możliwości , ale rzeczywistość tak :D Wtedy będziemy mogli mówić o zielonej wyspie .

Miłego :)

~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 7:18
~kc napisał(a):
PS Załóż sobie nowe konto o nick,u "skrzywdzony przez Pannę" i jeśli tak strasznie Cię denerwuje , to ignoruj jego posty.

Jak komuś brakuje równowagi co widać , to to stwierdzam i tyle :) Koleś ma wyraźnie nie poukładane w główce. W jednej chwili komplementy sypie, a za chwile atakuje wulgarnie, oraz grozi. Cały świat to tylko spiski, i narzekanie na potęgę. Czy ktoś taki jest poważny? No sama napisałaś, że traktujesz go pobłażliwie :D

Do wiadomości wszystkich! Będę pisał, co chcę, kiedy chcę, pod nikiem jakim zechce. Bo mam takie same prawa, jak każdy, i Twoja opinia, oraz innych w tym temacie nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK