Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~Zdemotywowany niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 12:04
Uderz w stół a nożyce się odezwą. Tyle w temacie co do mojej pewności.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29 kwietnia 2014r. o 12:08
~ napisał(a):
Skorn może sobie kazać, hehe... a co to jego temat na własność?!

Oczywiście, że nie jego własność, ale temat został założony w konkretnym celu, o czym świadczy ,,tytuł"
A to że jestem na tyldzie to inna sprawa. Przynajmniej zawsze coś dodaje do tej tyldy.
~tylda niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 12:19
~Zdemotywowany napisał(a):
Oczywiście, że nie jego własność, ale temat został założony w konkretnym celu,

W każdym moim komentarzu odnoszę się do wypowiedzi panny, więc trzymam się w temacie. To że przy okazji poszerzam swój komentarz, o ocenę autora? mam do tego prawo.
29 kwietnia 2014r. o 12:59
Oczywiście, że masz prawo odnosić się do komentarza czy to Panny, czy kogokolwiek innego. Doskonale wiem, o co Ci chodzi, ale czy to ma sens? Może użyjmy powiedzenia, którego uczono dzieci jeszcze w XX w. ,,mądry głupszemu ustępuje".
Nie musisz mu odpisywać, doskonale zresztą wiesz, że to nie ma sensu. Odpuście sobie. Ameryki nie odkryję mówiąc, że Piotr jest specyficznym człowiekiem, ale skoro to już mówi ,,enta" osoba to może warto posłuchać:). Bez spin. Wymieniajmy się dalej elaboratami, własnymi przemyśleniami, swoimi spostrzeżeniami, a niesnaski pozostawmy czasowi:). Pozdro
~ niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 13:30
~Zdemotywowany napisał(a): Oczywiście, że masz prawo odnosić się do komentarza czy to Panny, czy kogokolwiek innego. Doskonale wiem, o co Ci chodzi, ale czy to ma sens? Może użyjmy powiedzenia, którego uczono dzieci jeszcze w XX w. ,,mądry głupszemu ustępuje".
Nie musisz mu odpisywać, doskonale zresztą wiesz, że to nie ma sensu. Odpuście sobie. Ameryki nie odkryję mówiąc, że Piotr jest specyficznym człowiekiem, ale skoro to już mówi ,,enta" osoba to może warto posłuchać:). Bez spin. Wymieniajmy się dalej elaboratami, własnymi przemyśleniami, swoimi spostrzeżeniami, a niesnaski pozostawmy czasowi:). Pozdro

Wiesz? obawiam się, że pannie się nie spodoba to co piszesz :) Ustępować głupszemu? To chyba nie jest sposób na to, aby nasza rzeczywistość zdominowali głupcy i oszołomy żywiący się spiskami?! Ciekawe jest jednak to, że to właśnie twoja argumentacja we mnie trafiła. Więc przemyślę sprawę :) pozdrawiam
~mir.ko niezalogowany
29 kwietnia 2014r. o 15:09
Pannazdzieckiem napisał(a):

To nie pierwsza afera związana z liderem PO. Donald Tusk to kopalnia afer. Właściwie każda rzecz, której się dotknął nadaje się do zbadania przez odpowiednie instytucje. Przede wszystkim powinna powstać komisja śledcza do zbadania afer Donalda Tuska. "

same afery to nic wielkiego. na przykładzie tylko blickich niemiec widać że czasami skorumpowani politycy więcej zrobią dobrego niż uczciwi.
211
skorn
29 kwietnia 2014r. o 15:53
~ napisał(a):
skorn napisał(a):
Byłbyś bardziej przekonywający, gdybyś się pod tym podpisywał.

Ty na pewno nie będziesz o tym decydował. Sam się podpisuj pod swoimi postami.

Podpisuję się. W przeciwnym razie nie wiedziałbyś, że to ja.

<i>
8375
#GosiaG nieaktywny
29 kwietnia 2014r. o 17:06
https://www.premier.gov.pl/wydarzenia/decyzje-rzadu/projekt-ustawy-o-odwroconym-kredycie-hipotecznym-przedlozony-przez-ministra.html

Lilith ^^
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAKongres Miedzi