~ napisał(a): Kto ma dobre intencje? Tacy, jak ty kc? którzy traktują go "pobłażliwie", lubią "rozrywkę", jaką reprezentuje panna, i jak rozumiem lubią się pośmiać? Czy też ja, który traktuję go poważnie i prosto z mostu artykułuję szczerze, że ktoś się ośmiesza, że ktoś stracił psychiczną równowagę?! I powinien nad sobą się zastanowić, zająć się realnym życiem, a nie spiskowymi teoriami. On więcej czasu spędza na spiskach w sieci niż w życiu i pracy realnej, a potem narzeka na rzeczywistość :))
Nie wiem po co go obrażasz tekstami w stylu, że "stracił psychiczna równowagę". A co powiesz o człowieku, który co trochę zmienia nick na forum, za każdym razem jak wejdzie w kimś w spór ? Który oświadcza, że kończy z pisaniem na forum , a później jako tylda pod praktycznie każdą wypowiedzią Panny pisze jakieś obelgi ? Który traktuje śmiertelnie poważnie każde słowo na forum skierowane w jego kierunku, czuje się straszliwie obrażony, ale odmawia spotkania w "cztery oczy', żeby dojść do porozumienia ? Kim jest taki człowiek ?
Dla mnie Panna , pomimo, że też mi się kilkakrotnie od niego oberwało jest nieszkodliwym użytkownikiem forum, który ma jakieś tam swoje wizje, którymi chce się podzielić z innymi, jeśli ktoś ma ochotę, to czyta, jeśli nie, to jest to tylko jeden ruch myszką, czasem wklei coś wartego uwagi. Podoba mi się, że bierze pełną odpowiedzialność za swoje słowa i zawsze jest gotowy do ewentualnej konfrontacji w realnym życiu.
PS Załóż sobie nowe konto o nick,u "skrzywdzony przez Pannę" i jeśli tak strasznie Cię denerwuje , to ignoruj jego posty.