Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

5183
magnum44
27 kwietnia 2014r. o 9:06
~ napisał(a):
skorn napisał(a): Alter, czemu przestałeś się logować? Chyba nie dlatego, że piszesz "niemiłe" posty?
Każdy ma prawo pisać, jako tylda, i ja także. Niemiłe posty? Dlaczego nie zwracasz uwagi na niemiłe posty panny? To samo pytanie zadaję magnum44 :) Więc zadajcie także sobie pytanie, jakie macie prawo mi zwracać uwagę?

magnum44 napisał(a): E, świetny wiersz! Skorn, dobre pytanie! Pozdrawiam Was :*

Tyldo, nie zwracałam Tobie uwagi. Napisałam do Skorna. Jednakże wywołałeś mnie do odpowiedzi, to odpowiem. Nie podobają mi się wzajemne ataki Panny i Twoje, które publikujecie na forum w kilku tematach. Może zaloguj się i wymieniajcie je na priv. Skąd wiesz, że nie pouczyłam Panny odnośnie „niemiłych” postów?
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 kwietnia 2014r. o 9:21
magnum44 napisał(a): Skąd wiesz, że nie pouczyłam Panny odnośnie „niemiłych” postów?

O ile to powyżej widać pośrednio odniosłaś się do moich wypowiedzi :) więc... Mnie oceniasz i próbujesz pouczać publicznie na forum. Mam prawo oceniać posty panny również na forum, tak jak on potrafi publicznie wulgarnie obrażać i grozić. Jako dobrzy przyjaciele, czy przynajmniej koledzy, powinniście jemu prostować ścieżki, kiedy robi z siebie niepoważnego śmiesznego wulgarnego oszołoma. Ponadto internetowy anarchista doczeka się kłopotów, ponieważ znacząco łamie prawo. Zadbajcie lepiej o niego, ponieważ frustracja do niczego dobrego nie prowadzi. Podkreślam, że wszystkie moje opinie są bardzo celne, wystarczy umiejętnego spojrzenia z pewnej perspektywy :) I jeszcze jedno, wszelkie internetowe koterie nie mają wpływu na moje opinie.
5183
magnum44
27 kwietnia 2014r. o 9:34
~ napisał(a): O ile to powyżej widać pośrednio odniosłaś się do moich wypowiedzi :) więc... Mnie oceniasz i próbujesz pouczać publicznie na forum.

Napisałam, żebyś się zalogował i pisał z Panną na priv, to nie pouczanie tylko rada.
W którym miejscu Ciebie oceniłam? Czyżby pisząc, że wzajemnie się atakujecie na forum?

~ niezalogowany
27 kwietnia 2014r. o 9:45
magnum44 napisał(a):
Napisałam, żebyś się zalogował i pisał z Panną na priv, to nie pouczanie tylko rada.
W którym miejscu Ciebie oceniłam? Czyżby pisząc, że wzajemnie się atakujecie na forum?

Ależ to jest pouczanie :) Co i jak powinienem zrobić?! Niestety zarówno regulamin forum, a także zwyczaje "zastane" dają mi prawo wypowiadać się, jako tylda, a także komentować posty, które oceniam krytycznie. I będę to robił tak długo, jak zechce :)

EOT
5183
magnum44
27 kwietnia 2014r. o 9:48
~ napisał(a): Niestety zarówno regulamin forum, a także zwyczaje "zastane" dają mi prawo wypowiadać się, jako tylda, a także komentować posty, które oceniam krytycznie. I będę to robił tak długo, jak zechce :)
EOT

Oczywiście! :)
Tyldo :*

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 kwietnia 2014r. o 10:01
skorn napisał(a): ...

warto wziąć to sobie do serca

Dokładnie . I to mi właśnie chodzi , wielopartyjny układ wyłaniający władzę nie ma nic wspólnego z demokracją. Wiwat Lech Walicki.

Dobrą radę Magnum 44 , Drogi Poeto ... warto wziąć to sobie do serca. Skoro nie chcesz spotkać się z prostakiem , chamem i bezrozumnym słabeuszem na Bolec.party , to niech będzie w Sądzie. Ale przestań pieprzyć , tylko zrób coś konkretnego. Np , zacznij się logować , wtedy pogadamy na PRV i nie będziemy zanudzać Bolecnautów wulgaryzmami.

No to macie tutaj trochę ruskiej propagandy :

http://alexjones.pl/pl/aj/aj-polska/aj-publicystyka/item/27031-kolejne-media-pisz%C4%85-o-udziale-polski-w-przygotowywaniu-zamachu-stanu-na-ukrainie

Miłej niedzieli :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
27 kwietnia 2014r. o 15:07
~ napisał(a): Jesteś pewien, że ja to Alter? Każdy ma prawo pisać, jako tylda, i ja także.

Nikt tego prawa nie neguje. Rzecz w tym, że nagle przestałeś sie logować, żeby jako anonim "pozwalać sobie na więcej". Tak jakbyś się wstydził używać bardziej dosadnego języka, burzącego twój obraz jako bezkonfliktowej oazy spokoju i wyważonych opinii.

Ja jak chcę szalonemu Piotrowi napisać, że jest głąbem, to się nie wylogowuję. Stąd moje pytanie.

~ napisał(a): Dlaczego nie zwracasz uwagi na niemiłe posty panny?

Bo dla niego to norma, ale on sie nie wylogowuje, żeby ci pojechać. : )

Bardzo delikatni jesteście, porcelanowe laleczki. Już tu jeden taki delikatny był, co po sądach chciał ciągać albo prokuratorem straszył. : D

<i>
~ niezalogowany
27 kwietnia 2014r. o 16:38
skorn napisał(a):
Ja jak chcę szalonemu Piotrowi napisać, że jest głąbem, to się nie wylogowuję. Stąd moje pytanie.

Nie zauważyłeś niuansu? Ja się nie wylogowuje, tylko się nie loguję, a dokładnie od pewnego momentu, kiedy groźby panny doszły do absurdu. Do twojej wiadomości dawnego altera już nie ma i nie będzie. Jak na razie jeżeli będę się w ogóle wypowiadał to tylko, jako tylda. To jest moje prawo, które nie podlega dyskusji. EOT.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMAPodatek miedziowy