Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NOWO OTWARTY !!! SKLEP ZOOLOGICZNY PSIA KOŚĆ !!!

2924
#Anonim2924 nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 8:38
falco napisał(a): dzisiaj tam zajrzę bo też mam zwierza w domu :D

Masz na myśli Januszku Anię? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4314
#wiewióra nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 11:21
Sklep naprawdę super!!!Cieszę się że jest!!!Jak tam szczurek znalazł kupca??

PRZYJACIEL To nie ktoś,kto zawsze mówi Ci to ,co chcesz usłyszeć,ale ktoś kto Ci przypier.oli jak zaczniesz rujnować sobie życie!!!!!!!!!!!
2900
#falco nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 12:27
...dobrze że nie powiedziałeś o tym bezpośrednio kiedy się widzieliśmy.. :D :D :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
5632
#bongo.thc nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 14:13
wiewióra napisał(a): Sklep naprawdę super!!!Cieszę się że jest!!!Jak tam szczurek znalazł kupca??

jeszcze nie znalazł :) widocznie u nas mu dobrze ;) . pozdr

wolnemedia.net...... Tłuszcza jest tam pochowana, tłuszcza jest zła Tłuszcza agresywnie broni tego co ma A chciałaby mieć więcej, nie chciałaby mniej Nie podnoś na matkę ręki uschnie ci hej
41
#jegomosc nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 15:17
Byłem dzisiaj i kilka fajnych rzeczy dla swojego psa kupiłem - sklepik naprawdę fajny i będziemy go chętnie odwiedzać:)

www.djdowynajecia.pl
4743
#MANSON nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 16:31
A ja jestem prawie codziennie haha! :D
Zakupki ,bajera ,a i kawka się znajdzie :D
Również gorąco polecam ;)
8220
#blueberry nieaktywny
1 sierpnia 2012r. o 17:57
Zajrzałam tam dziś z ciekawości, od razu mi się spodobało:) Nie dość że ceny faktycznie konkurencyjne ( puszka Whiskasa tylko 3,40) , codzienne promocje, to na dodatek przemiła, fachowa obsługa . I jak tu przejść obojętnie ? Polecam:)
8993
#piesek nieaktywny
13 sierpnia 2012r. o 10:52
Witam!
Czy można w tym sklepie kupić artykuły higieniczne dla kotów, bo szukam coś na ropienie oczów dla mojego kotka ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza