Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

NOWO OTWARTY !!! SKLEP ZOOLOGICZNY PSIA KOŚĆ !!!

4026
#bunnykill nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 10:14
Domek zostaje, pasuje Szyszce idealnie :-D Dzięki. :]

dwie najkrotsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagaja najdluzszego zastanowienia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6894
#omo nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 16:03
bongo.thc napisał(a): maszer dla owczarka niemieckiego,koszt ok 60 zł. dokładną cenę mogę się dowiedzieć na wtorek. :D

Nie ma potrzeby - do tej pory z przesyłką było 50 zł, więc jest zbyt duża różnica. A szkoda, bo zawsze lepiej pojechać i kupić od razu.
Swoją drogą, dlaczego wszystkie inne kagańce są w każdym zoologicznym, a maszerów jak na lekarstwo mimo, iż są najlepsze?...
5777
#agaser nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 16:38
jeżeli dostanę u Was ANIMONDĘ CARNY i bocję wspaniałą,która po trzech dniach nie padnie to juz jestem wasza.
5632
#bongo.thc nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 20:01
bunnykill napisał(a): Domek zostaje, pasuje Szyszce idealnie :-D Dzięki. :]

Prosze bardzo ;)

Dopisane 18.08.2012r. o godz. 19:55:

omo napisał(a):
bongo.thc napisał(a): maszer dla owczarka niemieckiego,koszt ok 60 zł. dokładną cenę mogę się dowiedzieć na wtorek. :D

Nie ma potrzeby - do tej pory z przesyłką było 50 zł, więc jest zbyt duża różnica. A szkoda, bo zawsze lepiej pojechać i kupić od razu.
Swoją drogą, dlaczego wszystkie inne kagańce są w każdym zoologicznym, a maszerów jak na lekarstwo mimo, iż są najlepsze?...

Rynek dyktuje warunki sprzedazy :D my staramy sie sprostac wymaganiom i dopasowac do klienta :D moze uda sie zrobic podobna cene,odezwe sie po niedzieli. ;)

Dopisane 18.08.2012r. o godz. 20:01:

agaser napisał(a): jeżeli dostanę u Was ANIMONDĘ CARNY i bocję wspaniałą,która po trzech dniach nie padnie to juz jestem wasza.

Animonde carno mamy :) puszeczki 400g. Bocja byla ale sie sprzedala :P ;) jak bedzie to dam znac. Raczej na zywy towar nie daje sie gwarancji ale jako,ze mamy towar z najlepszych hodowli to zapewniam , ze utrzyma sie dluzej ;) zapraszam na zakupy.

wolnemedia.net...... Tłuszcza jest tam pochowana, tłuszcza jest zła Tłuszcza agresywnie broni tego co ma A chciałaby mieć więcej, nie chciałaby mniej Nie podnoś na matkę ręki uschnie ci hej
2932
#KaSiUnIa nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 21:00
A macie wy żwirek dla kota Cat's Best OkoPlus 10 litrów? I w jakiej cenie jeżeli jest? :P
5777
#agaser nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 21:15

Animonde carno mamy :) puszeczki 400g. Bocja byla ale sie sprzedala :P ;) jak bedzie to dam znac. Raczej na zywy towar nie daje sie gwarancji ale jako,ze mamy towar z najlepszych hodowli to zapewniam , ze utrzyma sie dluzej ;) zapraszam na zakupy.

a przyjdę,przyjdę,bo mi z zakupionych na necie rolowa puszek nie przyszla,a co do bocji-jakieś licho mnie podkusiło i ostatnio na wesołej kupiłam-efekt taki że dwa dni poźniej padła,a po niej kolejne ryby sie posypały :-(
8195
#ana.u nieaktywny
18 sierpnia 2012r. o 21:18
Mam pytanko - w jakiej cenie jest Fiprex -?
5632
#bongo.thc nieaktywny
6 października 2012r. o 9:47
KaSiUnIa napisał(a): A macie wy żwirek dla kota Cat's Best OkoPlus 10 litrów? I w jakiej cenie jeżeli jest? :P

ecoplus 7l. 24.50 okoplus będzie we wtorek,ceny nie pamiętam :(

agaser napisał(a):
a przyjdę,przyjdę,bo mi z zakupionych na necie rolowa puszek nie przyszla,a co do bocji-jakieś licho mnie podkusiło i ostatnio na wesołej kupiłam-efekt taki że dwa dni poźniej padła,a po niej kolejne ryby sie posypały :-(

zapraszamy :) carno mamy w stałej ofercie co czwartek nowa dostawa.

ana.u napisał(a): Mam pytanko - w jakiej cenie jest Fiprex -?

aktualnie mamy krople sabunol od 14 zl. fiprex powinien byc w tym tygodniu. zapraszam.

Dopisane 10.09.2012r. o godz. 09:28:

witam, od 07.09. wprowadziliśmy płatność kartą. serdecznie zapraszamy :D :P

Dopisane 06.10.2012r. o godz. 09:47:

witam, jest do sprzedania papuga żako razem z klatką. cena 2000 zł. serdecznie zapraszamy. W naszej ofercie są również. żółw lamparci, wąż zbożowy, gekon lamparci, rybki, różne gryzonie :)

wolnemedia.net...... Tłuszcza jest tam pochowana, tłuszcza jest zła Tłuszcza agresywnie broni tego co ma A chciałaby mieć więcej, nie chciałaby mniej Nie podnoś na matkę ręki uschnie ci hej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza