Ostatnio miałam imprezę okolicznościową w Słonecznej i oprócz smacznego jedzenia dostrzegłam skrajną nieuprzejmość właścicielki lokalu!!! Zero szacunku do klienta! Pomijam,że Pani "szefowa" chcąc ustalić szczegóły zamówienia dzwoniła do osó przypadkowych , które jak osądziła chyba sa na liście gości - a nie do mnie! Ogólnie rzecz sumując brak jakiejkolwiek kultury osobistej!!!
Miałam możliwość robienia tam imprezy i byłam bardzo zodowolona, a szefowa okazała się bardzo sympatyczą osobą, we własnym zakresie przystroiła mi salę dobieraja dodatki do bukietu.Ja bardzo gorąco polecam gdyż jedzenie było smaczne Pozdrawiam
R1 tak sie sklada ze tez mialam impreze w sloneznej pyszne jedzenie czysto podane i z usmiechem na twarzy wiec nie pisz bzdur i z tym dzwonieniem to lekka przesada chyba ze do wszystkich twoich gosci miala nr telefonow hahahaahahahahahhahaahahhaahahahhaha
~obiektywna niezalogowany 3 września 2012r. o 19:27
Szefowa jest sympatyczna o ile od razu zgadzasz się na jej warunki np menu i nie zadajesz żadnych pytań pokroju jakie sa przstawki, napoje itd. Jako klienta nie powinno cie to interesować :)!
~obiektywna napisał(a): Szefowa jest sympatyczna o ile od razu zgadzasz się na jej warunki np menu i nie zadajesz żadnych pytań pokroju jakie sa przstawki, napoje itd. Jako klienta nie powinno cie to interesować :)!