Pannazdzieckiem napisał(a):
Chodzi o desperacką walkę z szerszeniami . Po dzisiejszym dniu rezultat 3:2 ... padły trzy szerszenie , a z nas ...dwóch zmoczonych do suchej nitki :) Pogoda się niestety nieco pogorszyła. Zdjęcia będą jutro , mamy wręcz całą sesję :)
Szanowni Darczyńcy , dziękujemy :)
No ładnie to było 4.10.... a dziś mamy 8.10...i jakoś tej sesji nie widać :> :> ale za to newsy się pojawiły od Hemiego ,no pięknie się dzieje nie mam słów
Pamiętacie jak pisałem o mądrym zagospodarowaniem kasy ??kasę idzie szybko wypompować ,a wszelkie roboty rozpoczyna się z kalkulacją na papierze zarówno z wydatkami jak i z opłaceniem fachowców/psełdo fachowców.
Hemi dziękuje za info ,myślę że ruszy to rzeszę bolecnautów którzy śledzą ten temat ,a nie jedynie klikają buziaczki nabijajac sobie liczniki .Forum to nie graffiti :D
Teraz pozostaje nam tylko czekać na dalszy rozwój wydarzań ,czekam na oświadczenie Panny co ma w temacie do napisania ??Roky głowa do góry będzie dobrze ale trzeba czuwać i mieć pieczę nad wszystkim ,,pozdrawiam
Zmoderowano 08.10.2012 godz.22:39 - powód: Posty skasowane na prośbę zainteresowanych. (hemi)