Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Pomóżmy Roky'emu wyjść z domu!
6964
#roky nieaktywny
7 października 2012r. o 13:23
Hejka :)

To prawda Artur nie ma mnie tu za często,ale głowa pęka od kombinacji,myślenia szukania odpowiednich rozwiązań.Do tego jak napisała Jowita wszędzie bałagan a przecież trzeba to wszystko ogarnąć no ja współczuje Monice tym bardziej że na to nie ma czasu a ja niestety Jej w tym nie pomogę.Tu muszę też podziękować sąsiadom za wyrozumiałość bo cały ten bałagan jest na w tej chwili u Nich na podwórku i dziękuję,że na to się zgodzili,w końcu się to ogarnie :)
Najbardziej mnie martwi pogoda,która płata figle :)

No nic,jestem dobrej myśli :)

Damy radę :)

Spokojnego,pogodnego popołudnia :) :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7632
#VIP007 nieaktywny
7 października 2012r. o 22:50
Witam Roky :D wpadłem zobaczyć jakie postępy się zrobiły,,super ,że prace się rozpoczęły ale de fakto pogoda może zwolnić postęp robót ,coś na ten temat pisał Hemi..O ile dobrze się doczytałem ktoś z szanownych bajkopisarzy :D wspominał o fotkach z placu boju :] ale jakoś ta sesja gdzieś utknęła miedzy wersami-albo się klisza naświetliła :D :D Nawiasem stwierdzam,że dobrze jest ,a będzie jeszcze lepiej 3maj się dzielnie i goń mrówki do pracy aby śnieg ich nie zastał :D :D powodzenia
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 października 2012r. o 0:50
roky napisał(a): Hejka :) To prawda Artur nie ma mnie tu za często,ale głowa pęka od kombinacji,myślenia szukania odpowiednich rozwiązań.Najbardziej mnie martwi pogoda,która płata figle :)
No nic,jestem dobrej myśli :) Damy radę :)

Rocky znam to uczucie i uwielbiam a zobaczysz jak mimo zmęczenia wspaniale będziesz się czół gdy już wszystko będzie skończone. Założę się że będziesz setki razy to ogl. i sam się do siebie uśmiechał :) Damy radę a jeden dzień czy dwa zwłoki z powodu pogody w porównaniu z tym ile na to czekałeś to już nie gra roli. :)
Miłego dnia Wszystkim życzę :)
6979
E
8 października 2012r. o 6:18
Tak, na dzień dzisiejszy, to pogoda jest najważniejszym elementem, aby prace rytmicznie postępowały do przodu:)
Z nadzieją patrzymy w Niebo :) :) :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
3148
#Skumbria nieaktywny
8 października 2012r. o 20:51
(...) @Panna, jezeli jest prawda co pisze Hemi, to sugeruje Tobie wirtualne sepuku.

Zmoderowano 08.10.2012 godz.20:56 - powód: Jak piszesz pod poprzednikiem, to nie cytuj jego całej wypowiedzi. (sentinel)

www.szlachetnapaczka.pl
41
#jegomosc nieaktywny
8 października 2012r. o 21:25
cholernie smutne rzeczy mówisz...

www.djdowynajecia.pl
6964
#roky nieaktywny
8 października 2012r. o 22:17
Hejka :)

Spokojna wasza rozczochrana,nie ma co panikować i się nakkręcać,taras będzie tak czy inaczej może to się przedłuży,ale to też wina niestety starego budynku i jest dużo niespodzianek. Z kasą bez przesady zapłaciłem,ale też widziałem ile było pracy a i piwo nikomu nie zaszkodzi.Ja nie będę się tu tłumaczył i wiem,że pannazdzieckiem jak się podjął pracy to i skończy jak ustawa przewiduje a i z piwem Go nie widziałem :)

Teraz kończmy to i zajmijmy się tarasem na który czekam z niecierpliwością :) To jest mój cel a wszelkie prace wykonane są do wglądu zawsze można podjechać i zobaczyć osobiście ach i przy okazji zabrać przyczepę z gruzem(oczywiście przyczepa do zwrotu) :)
A więc odpuśćmy sobie,skupmy się na osiągnięciu zamierzonego celu :)
Spokojnej nocy,trzeba się wyspać bo jutro dalszy ciąg prac :*
7632
#VIP007 nieaktywny
8 października 2012r. o 22:27
Pannazdzieckiem napisał(a):
Chodzi o desperacką walkę z szerszeniami . Po dzisiejszym dniu rezultat 3:2 ... padły trzy szerszenie , a z nas ...dwóch zmoczonych do suchej nitki :) Pogoda się niestety nieco pogorszyła. Zdjęcia będą jutro , mamy wręcz całą sesję :)
Szanowni Darczyńcy , dziękujemy :)

No ładnie to było 4.10.... a dziś mamy 8.10...i jakoś tej sesji nie widać :> :> ale za to newsy się pojawiły od Hemiego ,no pięknie się dzieje nie mam słów
Pamiętacie jak pisałem o mądrym zagospodarowaniem kasy ??kasę idzie szybko wypompować ,a wszelkie roboty rozpoczyna się z kalkulacją na papierze zarówno z wydatkami jak i z opłaceniem fachowców/psełdo fachowców.
Hemi dziękuje za info ,myślę że ruszy to rzeszę bolecnautów którzy śledzą ten temat ,a nie jedynie klikają buziaczki nabijajac sobie liczniki .Forum to nie graffiti :D
Teraz pozostaje nam tylko czekać na dalszy rozwój wydarzań ,czekam na oświadczenie Panny co ma w temacie do napisania ??Roky głowa do góry będzie dobrze ale trzeba czuwać i mieć pieczę nad wszystkim ,,pozdrawiam

Zmoderowano 08.10.2012 godz.22:39 - powód: Posty skasowane na prośbę zainteresowanych. (hemi)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza