Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Problem z autem

2122
#aluska199 nieaktywny
19 września 2012r. o 22:08
Witam. mam problem.od ok 2 miesiecy pod moimi oknami na chodniku stoi auto.nie mam pojecia czyje a z racji ze mieszkam w kamienicy za ktora jest pokaźne podworko miejsca na trzymanie auta przez sasiadow jest wystarczajaco.zreszta w mojej kamienicy sa sami staruszkowie i nikt nie ma auta.chcialabym dowiedziec sie co moge zrobic aby to auto usunac.przeszkadza mi tego wzgledu ze wieczorem podjezdzalam tam wlasnym samochodem bo podworko jest nieoswietlone i najzwyczajniej w swiecie boje sie tam chodzic po ciemku.czy ktos moze mi pomoc?

Dopisane 19.09.2012r. o godz. 22:08:

dodam jeszcze ze nie chcialabym robic wielkich problemow wlascicielowi auta(kimkolwiek jest,o ile w ogole jest bo auto nie jest uzywane,stoi brudne okurzone od ulicy i zawadza)

Dat me alas eius amore...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
19 września 2012r. o 22:35
zostaw kartke za wycieraczka. jesli nie podziala - straz miejska lub policja. musza ustalic wlasciciela.ewentualnie popros znajomego policjanta aby sprawdzil numery rej. i ewentualnie dal namiary na wlasciciela. ;)
2122
#aluska199 nieaktywny
19 września 2012r. o 23:17
kartka za wycieraczka?-dobry pomysl.dziekuje za pomoc:-)

Dat me alas eius amore...
2900
#falco nieaktywny
20 września 2012r. o 8:56
na ,,moim,, parkingu od kilku LAT !!! stoi na ,,kapciuszkach,, :D escordzik...dziwne że jeszcze stoi, ale może to dzięki temu że stoi tuż pod oknami ;)
co z nim zrobić jeśli nie ma ,,blach,,?
kartka za wycieraczkę :D a co jeśli już ich nie ma?

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
20 września 2012r. o 9:38
jeżeli : pojazd NIE stoi w miejscu zabronionym,utrudnia ruchu,zagraża bezpieczeństwu, jeżeli NIE przekracza wymiarów i dopuszczalnej masy- NIC nie zrobisz, NIKT go stamtąd nie usunie - brak możliwości prawnych. Ale...:) Jeżeli zgłosisz ten fakt w Straży Miejskiej / to jej kompetencja/ i pojazd posiada nr rejestracyjne umożliwiające ustalenie właściciela, to jest jeden myk...:) Pojazd MUSI mieć opłacone ubezpieczanie OC- jeżeli właściciel go nie ma , MUSI usunąć pojazd lub właściwe służby MUSZĄ usunąć go na jego koszt :) to jedyny sposób....
2900
#falco nieaktywny
20 września 2012r. o 9:47
dla mnie osobiście to nich tam sobie stoi aż się rozsypie :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~xxx niezalogowany
20 września 2012r. o 11:27
podaj proszę markę auta, bo około dwóch misięcy temu mi zginęło
~xxx niezalogowany
20 września 2012r. o 11:30
poprawka: miesięcy oczywiście
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMAMrowka zaprasza