Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Federacja Młodych Socjaldemokratów protestuje
~Anonim niezalogowany
25 września 2012r. o 18:27
zielinski nei wstyd ci byc komuchem?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 18:45
Czy czlowiek o sredniej inteligencji, majacy dwie rece i nogi, chcacy czegos dokonac w zyciu, ma poglady lewackie? Ciekawe...
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 18:50
~ napisał(a): Czy czlowiek o sredniej inteligencji, majacy dwie rece i nogi, chcacy czegos dokonac w zyciu, ma poglady lewackie? Ciekawe...

Wiemy że masz poglądy prawackie i przypuszczam że twoim osiągnięciem jest kupienie sobie komputera aby pisać w internecie.
Pochwal nam się prawiczku co w życiu osiągnąłeś :)
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 18:51
zdrajcy polski, czerwone bydlo
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 18:59
~ napisał(a):
Wiemy że masz poglądy prawackie i przypuszczam że twoim osiągnięciem jest kupienie sobie komputera aby pisać w internecie.
Pochwal nam się prawiczku co w życiu osiągnąłeś :)

Nie wiem czy to wielkie osiagniecie w dzisiejszych czasach, ale zyje uczciwie, sam na siebie zarabiam i nie licze na to, iz panstwo ma mi zapewnic prace, zasilek itd. Jedynie tyle :P
~Maks niezalogowany
25 września 2012r. o 19:02
Inicjatywa słuszna, ale myślę, że radnych pewnej opcji już się nie przekona do odrzucenia tego wniosku
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 19:04
~ napisał(a): Nie wiem czy to wielkie osiagniecie w dzisiejszych czasach, ale zyje uczciwie, sam na siebie zarabiam i nie licze na to, iz panstwo ma mi zapewnic prace, zasilek itd. Jedynie tyle :P

Czyli nic nie osiągnąłeś a wypełniasz jedynie normę. Jeżeli sam nic nie osiągnąłeś to nie wymagaj tego od innych.
A tą normę to przedstaw swojemu księdzu, niech bierze z ciebie przykład a nie żyje na nasz koszt. Zresztą prawicowym politykom też daj przykład bo od tych lewicowych różni ich niewiele.
~ niezalogowany
25 września 2012r. o 19:07
Wybacz, ale w Polsce nie ma prawicowych politykow, przynajmniej w sejmie :P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo