Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Grupa Wsparcia Dla Puszystych !

8874
#Kamila88 nieaktywny
29 września 2012r. o 11:48
Witam ! Dnia 1 pazdziernika zaczynam tak zwana diete jesienno letnia mam do zrzucenia 40 kg ... Oj wiem że dużo dużo... Szukam osób chetnych do wspólnej diety żeby się wspierac pisac o swoich osiągnięciach dawanie rad o jakiś fajnych skutecznych dietach wspólny basen biegi ? ZACZYNAMY od PONIEDZIAŁKU !

Dopisane 29.09.2012r. o godz. 11:48:

Proszę sie nie wstydzic ! Nie ma to jak wejsc na wage i zobaczyc kilka kilogramów mniej. Niech każdy pisze kto ile ma do zrzucenia chyba nie chcecie byc nadal KWADRATOWYMI GRUBASAMI ??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ewa niezalogowany
29 września 2012r. o 11:50
Bardzo chętnie moge udostepnic platformę wibracyjną którą zamówiłam na stronie Mango po której zrzuciłam juz 8 kg a jeszcze 22 czekaja ale każdy już mówi mi Boże Ewka jak ty schudłaś ! Napisze do Ciebie na priv
~ niezalogowany
29 września 2012r. o 12:13
Jestem facetem mam 180cm wzrostu i ważę 84kg. Chciałbym schuść na 82. Będe z wami
~ niezalogowany
29 września 2012r. o 12:18
a ja chcę schuść 20 kg .łączę się w niedoli.
~r niezalogowany
29 września 2012r. o 12:35
Istnieje taka grupa już od stycznia LokoMotywa, mamy już małe sukcesy łącznie grupa zrzuciła już 100 kg. najbliższe spotkanie klubu we wtorek 2 października godz. 18 ul. Kościelna 2 budynek Caritas.
Bieżące informacje odnośnie klubu na facebooku.
Adres pod który można kierować pytania [email protected]
1484
rafal
29 września 2012r. o 15:26
Odchudzać się! Ruszać się ! Otyłość to jest choroba.
5051
#Dolly nieaktywny
29 września 2012r. o 16:18
bardzo polecam książkę dr Ewy Dąbrowkiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem".

Dopisane 29.09.2012r. o godz. 16:18:

Dolly napisał(a): bardzo polecam książkę dr Ewy Dąbrowskiej pt. "Ciało i ducha ratować żywieniem".

Każdy człowiek musi mieć taki własny płatek śniegu, taką wewnetrzną mapę życia.
4887
#MKSZG nieaktywny
29 września 2012r. o 22:16
Kamila88 napisał(a): Witam ! Dnia 1 pazdziernika zaczynam tak zwana diete jesienno letnia mam do zrzucenia 40 kg ... Oj wiem że dużo dużo... Szukam osób chetnych do wspólnej diety żeby się wspierac pisac o swoich osiągnięciach dawanie rad o jakiś fajnych skutecznych dietach wspólny basen biegi ? ZACZYNAMY od PONIEDZIAŁKU !Dopisane 29.09.2012r. o godz. 11:48:Proszę sie nie wstydzic ! Nie ma to jak wejsc na wage i zobaczyc kilka kilogramów mniej. Niech każdy pisze kto ile ma do zrzucenia chyba nie chcecie byc nadal KWADRATOWYMI GRUBASAMI ??

Hej! Ja nie mam dużo do zrzucenia. Chciałabym schudnąć 5 kg. Zaczęłam chodzić na siłownię ACTIVE na ul. Ogrodową i jest naprawdę fajnie. Podchodzi do Ciebie trener i z Tobą rozmawia, pokazuje ćwiczenia i przede wszystkim czuwa nad tym, nie zostawia Cię samopas - polecam. Ale chciałabym się poruszać jeszcze z kimś, bo w grupie jest lepiej, jest większa motywacja:) Proszę pisać o spotkaniach, może wspólna bieżnia na stadionie albo coś innego! Powodzenia i wytrwałości życzę! :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza