Kamila88 napisał(a): Witam ! Dnia 1 pazdziernika zaczynam tak zwana diete jesienno letnia mam do zrzucenia 40 kg ... Oj wiem że dużo dużo... Szukam osób chetnych do wspólnej diety żeby się wspierac pisac o swoich osiągnięciach dawanie rad o jakiś fajnych skutecznych dietach wspólny basen biegi ? ZACZYNAMY od PONIEDZIAŁKU !Dopisane 29.09.2012r. o godz. 11:48:Proszę sie nie wstydzic ! Nie ma to jak wejsc na wage i zobaczyc kilka kilogramów mniej. Niech każdy pisze kto ile ma do zrzucenia chyba nie chcecie byc nadal KWADRATOWYMI GRUBASAMI ??
Hej! Ja nie mam dużo do zrzucenia. Chciałabym schudnąć 5 kg. Zaczęłam chodzić na siłownię ACTIVE na ul. Ogrodową i jest naprawdę fajnie. Podchodzi do Ciebie trener i z Tobą rozmawia, pokazuje ćwiczenia i przede wszystkim czuwa nad tym, nie zostawia Cię samopas - polecam. Ale chciałabym się poruszać jeszcze z kimś, bo w grupie jest lepiej, jest większa motywacja:) Proszę pisać o spotkaniach, może wspólna bieżnia na stadionie albo coś innego! Powodzenia i wytrwałości życzę! :)