czy ktoś jeszcze zauważył te ogromne ilości biedronek latające na osiedlach jana pawła/gałczyńskiego i starzyńskiego/kosiby?? mam cały balkon w biedronkach!!
Szczytnica tez zaatakowana. Te czarne są wampirami ;). Poczytaj sobie: http://wiadomosci.ekologia.pl/rosliny-i-zwierzeta/Jesienny-nalot-biedronek,5085.html
~matylda58 niezalogowany 18 października 2012r. o 21:48
To prawda...dzisiaj myłam okna ..a mieszkam w Trzebieniu i masakra jak tych stworzonek jest dużo...ale zdziwiłam się jak zobaczyłam czarną biedronkę...coś jest nie tak...może ktoś to wyjaśni???
biedronki - mutanty. czerwone z wieloma kropkami powiedzmy podobne ale kropiek wiecej niz zwykle, antomaust czarne to juz faktycznie dziwna sprawa. Pierwszy raz taki atak widzialam juz w ten poniedzialek.. :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.