Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie kupie obciazenia do hantli

8901
#m20b25 nieaktywny
31 października 2012r. o 14:35
Witam,gdzie w BC kupie obcizenia do hantli np.po 1,5 kg,2,i wiecej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~roo niezalogowany
31 października 2012r. o 14:41
www.allegro.pl super fajny portal, mało znany, ale daje radę
8901
#m20b25 nieaktywny
31 października 2012r. o 14:50
m20b25 napisał(a): Witam,gdzie w BC kupie obcizenia do hantli np.po 1,5 kg,2,i wiecej.

alegro odpada chodzi o jakis sklep w BC.
~mr niezalogowany
31 października 2012r. o 16:31
Szczerze w Bolesąłwcu się nie opłaca, ale gdzie możesz zobaczyć :
-sklep sportowy przy budynku starego Mosiru
- W działach sportowych Tesco lub Careffour ( dosyć często coś jest)
~Silks niezalogowany
1 listopada 2012r. o 11:19
Na zombie
~Jakubm niezalogowany
1 listopada 2012r. o 13:50
Hej. Szczerze Ci powiem że nawet nie ma sensu szukać. Jakiś ponad miesiąc temu również chciałem kupić hantle i obszedłem chyba wszystkie miejsca w Bc gdzie można byłoby je kupić m.in ten sportowy koło basenu, o którym już ktoś wspomniał ( tak wg to został on przeniesiony). Jedyne co znalazłem to pare hantli w carrefuorze (oczywiście tych nie rozkręcanych) i dwie rurki do rozkręcanych w tesco. Z tego co się wypytywałem najblizszy sklep to Decathlon. Hantle zamowiłem na Allegro i jesli w najblizszym czasie nie wybierasz sie do Legnicy czy do Wrocka to zakup przez internet to chyba jedyne wyjście. Pozdrawiam
3046
#sentinel nieaktywny
21 grudnia 2012r. o 13:32
JoanDark napisał(a): hej, czy w Bolesławcu jest jeszcze jakiś sklep sportowy ? Gdzie mogę kupić hantle 2kg do ćwiczenia mięśni rąk ?

Temat powielony.
Po za tym, był jeszcze jeden, w którym znajdziesz informacje w tej sprawie.:

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=55191

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza