Szczerze w Bolesąłwcu się nie opłaca, ale gdzie możesz zobaczyć :
-sklep sportowy przy budynku starego Mosiru
- W działach sportowych Tesco lub Careffour ( dosyć często coś jest)
Hej. Szczerze Ci powiem że nawet nie ma sensu szukać. Jakiś ponad miesiąc temu również chciałem kupić hantle i obszedłem chyba wszystkie miejsca w Bc gdzie można byłoby je kupić m.in ten sportowy koło basenu, o którym już ktoś wspomniał ( tak wg to został on przeniesiony). Jedyne co znalazłem to pare hantli w carrefuorze (oczywiście tych nie rozkręcanych) i dwie rurki do rozkręcanych w tesco. Z tego co się wypytywałem najblizszy sklep to Decathlon. Hantle zamowiłem na Allegro i jesli w najblizszym czasie nie wybierasz sie do Legnicy czy do Wrocka to zakup przez internet to chyba jedyne wyjście. Pozdrawiam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.