Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

4887
#MKSZG nieaktywny
29 listopada 2012r. o 20:50
~ten ktos napisał(a): co mnie meczy .. wszystko , wystarczy ktoś coś powie , ja to odbiorę na serio , on nie . nie mam za bardzo z kim pogadać ... gdzie wyjść teraz . co jakiś czas jest tak ze cały dzień nie mam humoru jestem zły i z nikim pogadać nie mogę , bo nie mam z kim
czuje się jakby każdy miał mnie w du*ie i do tego nie mogę spać po nocach

To jak wygląda Twój dzień? Jakaś szkoła, praca, dom? Co z pasjami? Zainteresowania? Jak było u mnie źle to spacer obwodnicą i jakoś mi się lepiej robiło :)

Ale ogólnie to człowiek musi się czymś zająć, bo myślenie o samych złych rzeczach nic nie daje. Ludzie podają swoje nr gg, więc może uda się nawiązać fajny kontakt. :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8666
#awe nieaktywny
29 listopada 2012r. o 22:19
~ten ktos napisał(a): to było do mnie czy koło mnie ? jeśli do mnie to tylko e-mail mogę podać lub gg

to podaj :*

Zmoderowano 29.11.2012 godz.22:35 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ten ktos niezalogowany
29 listopada 2012r. o 22:34
12463849 gg

Zmoderowano 29.11.2012 godz.22:40 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ten ktos niezalogowany
29 listopada 2012r. o 22:37
MKSZG napisał(a): To jak wygląda Twój dzień? Jakaś szkoła, praca, dom? Co z pasjami? Zainteresowania? Jak było u mnie źle to spacer obwodnicą i jakoś mi się lepiej robiło :)

Ale ogólnie to człowiek musi się czymś zająć, bo myślenie o samych złych rzeczach nic nie daje. Ludzie podają swoje nr gg, więc może uda się nawiązać fajny kontakt. :)

dzien wyglada ta ze wstaje i nie wiem co ze soba zrobic , zaraz do glowy przychodza mysli ... do szkoly juz nie chodze a do pracy narazie isc nie moge przez problemy ktre teraz mam ;/ , w domu rzadko przebywam , tanczyc nie moge bo za bardoz nie mam gdzie w taka pogode , a samemu nie jest tak fajnie jak sie wydaje . spacer ... hmmm moze byc ale nie sam .
jakos powoli sie chyba polepsza ale zobaczymy pozniej

Zmoderowano 29.11.2012 godz.22:41 - powód: korekta cytowania (sentinel)
9652
#Szatyanka nieaktywny
29 listopada 2012r. o 22:59
mnie właśnie praca wyciągnęła z dołka.. psychicznego w szczególności i co najlepsze dzięki niej poznałam fajnego faceta ;)

wiem że ciężko znaleźć prace ale szukaj i nie poddawaj się
~ten ktos niezalogowany
29 listopada 2012r. o 23:12
dzieki ale przez najblizsze 2 miesiace pracy nie znajde , albo i dluzej
3757
#Szk nieaktywny
30 listopada 2012r. o 10:56
Polecam wszystkim ksiazki eckharda tolle cisza przemawia, potega terazniejszosci, nowa ziemia, wszystkie dostepne sa np na chomikuj.pl
~kasia niezalogowany
30 listopada 2012r. o 14:19
a dlaczego ktosiu pracy nie znajdziesz? nie mozesz sie tak nastawiac negatywnie od razu. Moze jakies hobby sobie wymysl teraz zbliza sie zima juz pada snieg moze jakies narty snowboard
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza