Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 23:56
~ten ktos napisał(a): dokladnie...

To coś mało nawywijałeś skoro tak krótko.
A tak na powarznie to tym bardziej powinieneś zrobić wszystko aby pujść z kimś się pobawić , pogadać a nie się jeszcze zadręczasz. Nie ty jeden idziesz pierwszy i nie ty ostatni.
A rozmowy z rodzicami są???Przecierz rodzice zawsze dla swoich dzieci chcą jak najlepiej.

Zmoderowano 02.12.2012 godz.13:28 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 12:05
~ZNAM LEKARSTWO napisał(a): Ludzie zróbcie sobie dwójkę dzieci, jedno po drugim, zapewniam, że nie będziecie mieli czasu myśleć o głupotach i się dołować, właściwie to nie ma czasu na nic, nawet się wykupczyć. Dla mnie od 3 lat nie istnieje coś takiego jak dół, dopiero teraz zrozumiałam jaka głupia byłam że przejmowałam się jakimiś drobnostkami, teraz to jest życie, na pełny etat.....

widocznie nie masz zielonego pojęcia o "dołach", które kończą się depresją. gdybyś ją miała, to patrzyłabyś na brudne, głodne dzieci i nie miałabyś siły się podnieść aby to przerwać, a sama świadomośc sytuacji jeszcze bardziej by cię dobijała. nie życzę nikomu depresji. cierpię na nią przewlekle od wielu lat, raz jest lepiej raz gorzej. to jest taka niemoc ciała i duszy. człowiek czuje się jakby jego dusza i świadomość była od siebie oderawna. chcesz to przerwać, wstać a ciało cię nie słucha i nie możesz...
8195
#ana.u nieaktywny
2 grudnia 2012r. o 12:06
to prawda.........
~ten ktos niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 12:22
~ napisał(a): A rozmowy z rodzicami są???Przecierz rodzice zawsze dla swoich dzieci chcą jak najlepiej.

rozmowy sa ale tylko z mama , bardziej wole z kims obcym, znajomym porozmawiac niz z mama

Zmoderowano 02.12.2012 godz.13:28 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 13:34
Ok rozumiem, ale rodzic to czasem lekarstwo i przyjaciel.
A z tatą czemu nie rozmawiasz może akutat tego potrzebujesz, a nie chcesz do tego dopuścić:("i może tu pies pogrzebany".
Mój e-mail [email protected] jak cos to pisz możemy pogadać lub na prv:)
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 15:59
pisaleś do ludzi , którzy Ci dali nr. GG. ?
~ten ktos niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 20:32
~ napisał(a): pisaleś do ludzi , którzy Ci dali nr. GG. ?

tak , jedna osoba nie odpisala do tej pory , a tak to ciesze sie ze ludzie pisza i jakos idzie wszystko do przodu :)
~ niezalogowany
2 grudnia 2012r. o 23:09
~ten ktos napisał(a):
~ napisał(a): pisaleś do ludzi , którzy Ci dali nr. GG. ?

tak , jedna osoba nie odpisala do tej pory , a tak to ciesze sie ze ludzie pisza i jakos idzie wszystko do przodu :)

No podałam e-maila ale do dzis nikt do mnie nie napisał???
Więc ktos tu kłamie :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!