Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ niezalogowany
26 listopada 2012r. o 5:56
Ja nie wyrabiam psychicznie z moją teściową .Do wszystkiego się w...la jak by mogła to by d... synkowi wycierała .Wiedźma wszystko wie lepiej . Gdyby nie ona świat byłby piękniejszy :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 8:28
~ napisał(a): ... jak by mogła to by d... synkowi wycierała ...

Ponieważ, jak była dobrą matką, robiła to przez wiele lat.
I tak już zostaje na całe życie.

Pozdrawiam
4122
#karmelka29 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 11:43
:) ..co nie zmienia faktu,drogi Hegemonie..iż matczyna nadopiekuńczość..często burzy harmonie w związku..

Trzeba tak żyć, żeby można było mieć szacunek dla samego siebie.
~ niezalogowany
26 listopada 2012r. o 11:51
Hegemon napisał(a): .......

Wypowiedź nie na temat, zmoderowano GosiaM :>
~bokser niezalogowany
26 listopada 2012r. o 12:01
Hej chyba każdy może pisać to co myśli, a nie od razu do usunięcia :/
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 12:07
karmelka29 napisał(a): :) ..co nie zmienia faktu, iż matczyna nadopiekuńczość..często burzy harmonie w związku..

Dlatego, staramy się, w miarę możliwości, mieszkać "daleko" od mamuś i tatuś, cukiereczku : )

:*
~ niezalogowany
26 listopada 2012r. o 12:09
~ napisał(a): Ja nie wyrabiam psychicznie z moją teściową .Do wszystkiego się w...la jak by mogła to by d... synkowi wycierała .Wiedźma wszystko wie lepiej . Gdyby nie ona świat byłby piękniejszy :)

to może kopnij w zadek maminsynka i poszukaj sobie prawdziwego chłopa?
4668
#Anonim4668 nieaktywny
26 listopada 2012r. o 12:43
...tesciowa to fajna rzecz(NAWRÓCONY ZIÉCIU).....mmmm...niezapomniane chwile.....ale "zapatrywywujác" trzeba sié cieszyc z tesciowej,bo gdyby nie tesciowa,to mielibysmy dwóch tésciów......brrrr.....niewiem co gorsze......dwóch gescióf....a fujjjj....tfuuu....tajfuuu....:#

Dopisane 26.11.2012r. o godz. 12:43:

...zamiast gescióf.....mialo byc tesciów......wkradl sié drobny BYK redaktorski .....tak sié rozpédzilem,ze aź literki mi sié ....:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza