Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ten ktos niezalogowany
17 listopada 2012r. o 12:21
~Matejo napisał(a): Widzę że nie tylko ja nie daje rady psychicznie, szczególnie jak się siedzi w domu po porzuceniu , straszne myśli przychodzą do głowy. :-(

nie jestes sam, wieczorem najgorzej ;/ 3maj sie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 14:14
~ten ktos napisał(a): no lubie tylko nie mam jak sie nauczyc za bardzo

wiesz, zawsze można w domu potańczyć ..

Zmoderowano 17.11.2012 godz.23:06 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ten ktos niezalogowany
17 listopada 2012r. o 15:56
można, tyle ze nie ma gdzie ... samemu nie jest tak fajnie jak sie wydaje = /

Zmoderowano 17.11.2012 godz.23:07 - powód: korekta cytowania (sentinel)
5311
#Matejo nieaktywny
18 listopada 2012r. o 1:21
zawsze mozna sie zgadac i razem potańczyc,
I niestety wieczory sa najgorsze jesli chodzi o mysli. :-(

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
~ niezalogowany
19 listopada 2012r. o 12:35
a znacie jakieś dobre miejsca///??
~Marta niezalogowany
19 listopada 2012r. o 15:08
~ napisał(a): wizyta prywatna koszt 70zl(ale to było 2 lata temu) ja nie mogłam spac wiec cloranxen na noc i cital przez pol roku rano. Na poczatku brania citalu była masakara, spałam non stop. Drzały mi rece, ataki leku i paniki sie nasilily a potem jakby codziennie zastrzyk adrenaliny przyplyw energi i schudłam 10 kg czułam sie jak młody bóg . Nie wiem co Tobie jest ale mysle ze dr postara Ci sie pomóc, nie wciska zadnej terapi moze i jest skuteczna ale kogo na nia stac"????życze powodzenia i trzymam kciuki

Cital jest bardzo dobry. Ale zanim zadziała musi minąć przynajmniej miesiąc. Dlatego na początku objawy choroby mogą się jeszcze nasilać, zamiast się zmiejszać. Przy Citalu często się chudnie. Ale nie wiadomo, czy jest wynikiem depresji, czy samego leku. Nie wierzę w porady psychologiczne. W depresji często nie zdajemy sobie sprawy z naszego stanu, co może doprowadzić nawet do samobójstwa.
Wiem to z autopsji. Na szczęści po którejś z kolei myśli samobójczej dotarło do mnie, że coś jest nie tak i poszłam do lekarza. Nie lekceważ depresji. To choroba, która nieleczona może być śmiertelna.

Zmoderowano 25.11.2012 godz.19:33 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ten ktos niezalogowany
19 listopada 2012r. o 19:31
~ napisał(a): a znacie jakieś dobre miejsca///??

dobre miejsca do czego??
~bokser5 niezalogowany
25 listopada 2012r. o 18:03
karmelka29 napisał(a): :) ...a co Ty wiesz o Truskawkach? :/ Dopisane 11.11.2012r. o godz. 18:55: :> kalendarzyki się nie sprzedały? Na mnie wyładujesz frustracje ?

jeżeli chodzi o truskawki to dużo wiem. A jesli chodzi o kalendarzyki to dobrze poszły-chyba pomyliłaś osoby. :D :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza