Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie wyrabiam psychicznie

~ niezalogowany
12 listopada 2012r. o 18:00
~kama_w napisał(a): polecam doktora Bińkowskiego ptzyjmuje w Chumedzie wejscie od tyłu, dał mi takie leki po których spałam przez 2 tygodnie a potem jakby zastrzyk adrenaliny co rano poł roku brałam i jestem zdrowa nigdy mi sie to wiecej nie powtórzyło:))))

a jakie leki przepisał? Wizyta prywatna?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 listopada 2012r. o 9:07
~ napisał(a):
~kama_w napisał(a): polecam doktora Bińkowskiego ptzyjmuje w Chumedzie wejscie od tyłu, dał mi takie leki po których spałam przez 2 tygodnie a potem jakby zastrzyk adrenaliny co rano poł roku brałam i jestem zdrowa nigdy mi sie to wiecej nie powtórzyło:))))

a jakie leki przepisał? Wizyta prywatna?

wizyta prywatna koszt 70zl(ale to było 2 lata temu) ja nie mogłam spac wiec cloranxen na noc i cital przez pol roku rano. Na poczatku brania citalu była masakara, spałam non stop. Drzały mi rece, ataki leku i paniki sie nasilily a potem jakby codziennie zastrzyk adrenaliny przyplyw energi i schudłam 10 kg czułam sie jak młody bóg . Nie wiem co Tobie jest ale mysle ze dr postara Ci sie pomóc, nie wciska zadnej terapi moze i jest skuteczna ale kogo na nia stac"????życze powodzenia i trzymam kciuki
~ten ktos niezalogowany
15 listopada 2012r. o 20:35
żyje ... jeszcze , do boku mógłbym iść na taniec ale nikogo nie znam zbytnio i raczej u nas chyba nikt nie tańczy to co bym chciał się uczyć , przygniata mnie rzeczywistość... nigdy taki nie bylem do czasu , wszystko zaczęło się zwalać , każdy dzień coraz gorzej , często wychodzę z domu (zwykle sam) , próbuje o tym nie myśleć ale to i tak daje się we znaki ;/ najgorzej wieczorami

potrzebuje wsparcia bo nie za dużo go mam

Dziękuje wam za pomoc
9346
Namaskar
15 listopada 2012r. o 21:02
~ten ktos napisał(a): raczej u nas chyba nikt nie tańczy to co bym chciał się uczyć

a co?
:)

''najdłuższa noc ma na mecie zawsze świt''
5183
magnum44
15 listopada 2012r. o 21:33
Namaskar napisał(a):

a co?

Co za pytanie! ;)

Powinnaś zapytać: Zatańczymy?

Dopisane 15.11.2012r. o godz. 21:33:

P.S. Przecież umiesz tańczyć WSZYSTKO! :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
9346
Namaskar
15 listopada 2012r. o 21:41
No i wydało się :D

~ten ktos niezalogowany
15 listopada 2012r. o 22:05
Namaskar napisał(a):
~ten ktos napisał(a): raczej u nas chyba nikt nie tańczy to co bym chciał się uczyć

a co?

popping
9346
Namaskar
15 listopada 2012r. o 22:15
O kurcze, no to ja poddaję się, ja pokolenie zeszłego wieku ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza